Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden başka hamiş yok galiba
dün 33. haftama girdim kilom 69.2 60.5 ile hamile kalmıştım
Ben dogum yaptimdarisi basiniza. Hamilelik boyunca 7 kilo aldim. 73 le hamile kaldim 80 le doguma gittim. Dogumda 10 kilo hemen gitti. Bebegim 3280 gr dogdu. Suan emziriyorum 69 gösteriyor tarti. Bakalim
merhaba arkadaşlar. bende 24 haftalık hamileyim 66 kilo ile hamileliğe başladım şuan 69 kiloyum ama ben zaten tombiş başlamıştım bundan sonra ne olur bilemiyorum ekmeği biraz fazla kaçırıyorum özellikle kahvaltıda :) hepimizin yavrularını ALLAH hayırlı etsin hayırlı evlatlar olsun sağlıklı sıhhatli
Canım ben de 1.72 boy, 68 kilo ile hayli semiz başlamıştım hamileliğe..kocam da çok korkuyordu 200 kilo falan olurum diye..ama ala ala sadece 2 kilo aldım..ve 28. haftadayım ..çok zülüyordum önce, herkes "aaa sen almamışsın bebeğin bak beslenemez!" diye ama çok şükür öyle olmadı o da iyiymiş..şimdi sadece göbeğim ana ağırlık merkezi oldu,fazla kilo olmadığı için beni biraz aşağı itekliyor![]()
oooo süpersin 29 haftalık ve sadece 2 kilo harikasın valla maşallah.üzülme sen değil bebeğin besleniyor demekki en doğrusuda bu zaten.ben hep 50 kilolarda gezinirdin son 2 yıldır 60 lardaydım hamileliği çok istiyordum evliliğimizin 5. yılında ALLAH verdi ama ben okadar bebeğe odaklanmışımki hamilelikten önceki hazırlıkları yapmadım varsa yoksa bi hamile kalayımda ne olursa olsun:) birde aileden miras beyaz saç vakası var bende maalesef boyatmadım saçlarımı 6 aydır ve bembeyazım şuanda :) bazen diyorum boyatayım birtek benmiyim boyayan ama olmuyor yapamıyorum kalsın diyorum ... inşallah bu aydan sonrada fazla kilo almam diyorum ama ekmeğe fazla yükleniyorum sabahları özellikle bal kaymak filan durduramıyorum kendimi birde ceviz fındık kuru üzüm aldı kocacoğım :))) doktor sizin bebek ne şişman ne zayıf ortalarda dedi bunu duydu ya yandım ben habire ye diyor sanki sonrasında o verecek bütün kiloları ...
maaşllah cnm sağlıkla sıhatle büyütürsün inşallah sezeryanmı normal doğummu oldu