Hamilelikte kist sorunu yardım!!

lokum1s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
20
2
1
26
merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim doktorum kistim olduğu söyledi cm kaç olduğunu hatırlayamıyorum ama bebeğimin kalp atışını duydum kesedede gördüm bebeğimi doktorum bebeğe bir zararı olmaz dedi büyüme fazla olursa 3 aylıkken ameliyatla alınır dedi kist sorunu olan varmı veya bunu aşan veya sonradan kist i olan (ayrıca hiç kanamam olmadı sadece karın ve mide kramplarım oluyo arada)

merhaba arkadaşlar 8 haftalık gebeyim doktorum kistim olduğu söyledi cm kaç olduğunu hatırlayamıyorum ama bebeğimin kalp atışını duydum kesedede gördüm bebeğimi doktorum bebeğe bir zararı olmaz dedi büyüme fazla olursa 3 aylıkken ameliyatla alınır dedi kist sorunu olan varmı veya bunu aşan veya sonradan kist i olan (ayrıca hiç kanamam olmadı sadece karın ve mide kramplarım oluyo arada)
Canım merhaba bende 4 haftalık hamileyim klomen kullanmıştım bendede 2 tane kist oluşmuş zararı olmaz dedi ama yinede korkuyorum yok mu bilgisi olan.

Ben de ameliyat için 3. Ayın bitmesini bekliyorum. Ne zaman ameliyat olacaksınız?

Ne kisti acaba ve nerede bu kist çok çeşitli kistler var bende rahim arkasinda çikolata kistim ile hamile kaldım halada orada 32 haftalık hamileyim.

Perinatoloji takip etmiyor mu sizi
Hayır bebeğe Bir zararı yok yumurtalığımdaki yok oldu zaten rahim arkamdakide 2,5 cm civarındaydı sadece siyatik agri yapıyor baskı yaptığı için kalçada ki sinirlere belki o bile doğuma kadar yok olur dedi doktorum hiç perinotologa gitmedim ayrintiliya girdim o kadar 33 haftalık olduk zaten.

Back
X