• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kisti olan var mı

kussvaa

Deli Divane
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
30
31
88
34
merhaba hanımlar 7 haftalık gebeyim bu gün kontrole gittim ve 4cm kistimin olduğunu öğrendım doktor çok ilgisiz davrandı doğru düzgün bilgi vermedi sadece rahmim dışına doğru büyüdüğünü söyledi bebeği bir zararının olmayacağını düşünüyorum dedi kalp atışlarını dahi duyamadım ben sorduğumda çok küçük ben duydum dedı çok morelim bozuldu ilk bebeğim benim durumumda olanınız var mı?

merhaba hanımlar 7 haftalık gebeyim bu gün kontrole gittim ve 4cm kistimin olduğunu öğrendım doktor çok ilgisiz davrandı doğru düzgün bilgi vermedi sadece rahmim dışına doğru büyüdüğünü söyledi bebeği bir zararının olmayacağını düşünüyorum dedi kalp atışlarını dahi duyamadım ben sorduğumda çok küçük ben duydum dedı çok morelim bozuldu ilk bebeğim benim durumumda olanınız var mı?
merhaba, geçen hafta ben de doktora gittiğimde kistimin olduğunu ancak bu kistin bebeğin düşmesini engelleyen birşey olduğunu iletti. Ama bana gösterdiği kist 9 mm ancaktı. Belki 4 mm demek istemiştir. bence başka bir doktora daha git canım. İçin rahatlar en azından...

Canım Benim gebelikten oncede vardı 3cm idi ilaç kullandım geçti soğan kürü de yapmıştım geçen ay tamamen temizlensin diye o ay hamile kalmışım..4cm dedi hatta ultrason filminde de yazıyor 4.25cm ama dediğiniz gibi bebeğin düşmezsini engellemek içim ise bu bir nebze olsa içime su serpti doktor hiç bu şekilde birşeyler söylemdi bana

benim doktorum böyle bir bilgi verdi bana ama sen bence başka bir doktora daha git. içini ferah tut.

Canım Benim gebelikten oncede vardı 3cm idi ilaç kullandım geçti soğan kürü de yapmıştım geçen ay tamamen temizlensin diye o ay hamile kalmışım..4cm dedi hatta ultrason filminde de yazıyor 4.25cm ama dediğiniz gibi bebeğin düşmezsini engellemek içim ise bu bir nebze olsa içime su serpti doktor hiç bu şekilde birşeyler söylemdi bana
Kiminde hamilelikde yok oluo kist canim hatta genelinde sikma canini bebisine odaklan kimindede bebek gibi boyuyor gecen musterim 3bucuk kilo mu de dedi kist dogurdum bebekle beraber dedi buyurse muhtemelen sezaryan yapiyorlar

Merhaba Benim ilk çocuğum Klomen Tedavisi ile olmuştu Hormon takviyesi yani hamle kaldım sonrasında birkaç ay sonra hamile iken kist olduğunuda söyledi dr. ama hamilelikte çıkan kistler sonra geçiyorumuş çok önemli değil dedi bebeğimi doğurdum sonrasında kontrole gittim 2 ay sonra ve birşey yoktu bence hiç dert etmeyin gebelikten sonra düzene giriyor hormonlar

Kistin de turleri var bence bir doktordan daha bilgi alin.
Bende degil ama eltimde vardi kist. Hamileligi boyunca bebekle beraber kist de buyumus ama bebege bir zarari olmadi.
Dogumda ikiz dogurmus gibi oldu cunku kist devasa bir kist olmustu sezeryanda bebekle beraber alindi.
Dedigim gibi zarari olmadi ama turune bagli. Baska bir doktora daha danisin.

Benim de vardı 5cm .Gebeligin 9.haftasi patladi.hicbir sakıncasi yok

Bende bundan korkuyordum patlar mı diye..annemde en küçük kardeşime hamıle ikiken miyom varmış rahminde ama kardeşim saglikla doğdu o zamanda doktor anneme dusuk yaparsın sen bu miyomla demiş . Bu doktorlar neden abartıyorlar anlamış değilim

Hanımlar hepınize çok teşekkür ederım içim rahatladı olağan üstü bir durum değilmiş kisti olmasına rağmen sağlıkla bebeğine kavuşanlar varmış..Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

Y
Bende bundan korkuyordum patlar mı diye..annemde en küçük kardeşime hamıle ikiken miyom varmış rahminde ama kardeşim saglikla doğdu o zamanda doktor anneme dusuk yaparsın sen bu miyomla demiş . Bu doktorlar neden abartıyorlar anlamış değilim
Yok canim ya hatta hamileyken belli bi haftadan sonra tamamen kayboluyor da rahat ediyorum 2 gebeligimde de kist vardi hicbir sorun olmuyor doktorlar gercekten bazen hic gercekci davranmiyor

Merhaba size birsey sorabilir miyim ? Kistinizin patladigini söylediniz benimde kistim vardi cuma gününden beri kanamam var düşük tehlikesi var.. Doktor muayenesinde birsey demedi sadece bebegimin kalp atışları oldugunu söyledi ilk tedavisi uyguluyorlar hastanede yatıyorum.. Acaba kist mi patladu diye düşünmeye başladım siz gebeligini sırasında kistinizin patladığını nasil anladınız kanama olmus muydu.. Teşekkür ederim simdiden..

Merhaba size birsey sorabilir miyim ? Kistinizin patladigini söylediniz benimde kistim vardi cuma gününden beri kanamam var düşük tehlikesi var.. Doktor muayenesinde birsey demedi sadece bebegimin kalp atışları oldugunu söyledi ilk tedavisi uyguluyorlar hastanede yatıyorum.. Acaba kist mi patladu diye düşünmeye başladım siz gebeligini sırasında kistinizin patladığını nasil anladınız kanama olmus muydu.. Teşekkür ederim simdiden..
Merhaba geçmis olsun canım. Kistin patlamasi siddetli bir agriya sebep oluyor gaz sancisi gibi devam ediyor 2 gun kadar.bunda kanama olmamisti ama daha once kanama da eslik etmisti.

Merhaba arkadaşlar ,hamilelikte normal folikul kisti olanlar var mı ve bu süreci rahatlıkla atlattiniz mi 14+4 deyim merak ediyorum doktorum endişelenecek durum yok desede bir ağırlık hissediyorum yumurtaligimda bebeğe zararı olamaz değil mi ?

Back
X