- 26 Ağustos 2014
- 646
- 328
- 53
hayırlı sabahlar arkadaşlar
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok
artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane cviz yiyeceksin,köy yumrtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dedi
herşeyime takıyo benim..
normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi bana
sanki ben düşmeye bayılıyorum
şaka mı diyor ciddi mi diyor anlayamadım bile açıkcası
velhasıl şu yumutayı,cevzi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumrta yiyeceksin cevz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
dunden berı çıldırıcam artık
gebelikte 12.haftama girdim,zor geçti ilk zamanlarım hep. miğde bulantısı baş dönmesi vb.
Allah a şükür bebişim güzel beslenmiş,bi sıkıntımız yok

artık 3.ayım bıtecek ya,eşim bi gıcık konuşmaya başladı benimle
günde 2 tane cviz yiyeceksin,köy yumrtası yiyeceksin..
benimde şu an onları düşündükçe bile içim bi hoş oluyor
bana inadına yemiyorsun deyip deyip tekrar söylüyor,ne alakaysa
sabah miğdem bulanıyor dedim,gece üstünü açarsan bulanır tabi dedi

normalde çok iyi bir insandır gerçekten ama bebek konusunda herşeyi çok abartıyor,sanki ben anne değilim ben düşünemiyorum
dün basamaklarda ayağım kaydı,hafif bir düşüş yaşadım..eve geldik,dikkat et çocuğumuzu düşürme bidaha dedi bana

velhasıl şu yumutayı,cevzi arada yesem olmuyormu,yada yerini tutan bir şey yok mu kızlar ya?
not:ayrıca özel dr um da bana illa yumrta yiyeceksin cevz yiyeceksin de demedi..eşim sağolsun netten araştırıp araştırıp buluyor..
herkese teşekkürler..
Son düzenleme: