Hamilelikte koku hassasiyeti ve cinsiyet ilişkisi

Gulsah2506

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
409
453
18
37
Merhaba herkese, 13 haftalık hamileyim evdeki kokulara karşı,(deterjan,sabun,parfüm,gbi kokulara karşı dayanılmaz aşırı hassasiyetim oluştu ve henüz azalmadı.Koku hassasiyetiyle cinsiyetin bi ilişkisi varmıdır acaba?

bende hiç öyle birşey olmadı canım. Alakası var mı bilmiyorum

Anladım cnm herkesin farklı geçio bende dayanılmaz oldu ama bebişimizin sağlığı için dayanıcaz tabiki

3 bucuk aya kadar azaliyo ama bunun cinsiyetle alakasi yok kadinla alakali kiminin midesi bile bulanmiyo

13 haftalığım inşş azalır çünkü çok zorlanıorum ama bebişler sağlıklı olsunda varsın zorlanalım çok koku hassasiyeti olunca kız bebek diye duymuştumda hurafe herhalde

Şampuanım bile ağır kokuyor. Parfümümü kullanmıyorum. Evi sildiğimiz yer silme suyundan midem bulanıyor.
Yemek kokularından bahsetmiyorum bile.
Ama en kötüsü eşim sanki doritos kokuyormuş gibi geliyor
Adamı günde 3 kez banyoya sokuyorum yine kokuyor sanki
Ne olur bitsin artık şu koku durumu, yoksa kocam keselenmekten deri değiştirecek

pastellim aynı durumdayız cnm ya çok zor bi durum gerçekten kaçıncı haftadasın cinsiyet belli oldu mu?

12. haftadayım daha belli olmadı.. içimden bi ses erkek diyor ama kalbim kız istiyor ne yalan söyleyeyim
keşke cinsiyeti ilk günden öğrenebilsek, meraktan artık çatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…