Hamilelikte kokulu akinti! Kötümü??? LÜTFEN AKIL VERIN!!!

bitanem16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.467
167
163
Almanya
4 aylik hamileyim ve bir kac gündür sulu akintim var:18: üstelik kokulu, yani normal bir akinti degil.

bilgisi olan varmi kötü bir durummu.

gecen sene 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim o yüzden simdi biraz korkuyorum.

geçmiş olsun canım öncelikle benimde 9ay boyunca hep oldu akıntım ve dediğin gibi kokuluydu artık nefret eder duruma gelmiştim ama benim manyak doktorum herşeye normal normal dediği için ona bile alttan bakıp etmeden ooo çok normal olur olur deyip geçiştirmişti allahdan bi problem olmadı canımcım yaa şimdi maşallah bebişimde sağlıkla doğdu

hamililekte fazla akinti zaten normal birsey.. ama ya seffaf, acik sari ve kokusuz olacak...
yesile dönükse yada kahverengiyse ve kokuyorsa doktora söylemek lazim....

Malesef benimde kokulu akıntım oluyor 12 haftalıktan itibaren daha da hissedilir oldu.Hem çok iğrenç hem de tedirginlik verici.Doktorum daha ben söylemeden önce ''Şimdi senin akıntıların olacak bulantıların olacak'' dedi.
Ben de akıntım olduğunu söyledim başını salladı:44:
Sanırım hamilelikte normal :S
Ama kotrole gittiğimde yine gündeme getirmeyi düşünüyorum.:99:

geçmiş olsun canım öncelikle benimde 9ay boyunca hep oldu akıntım ve dediğin gibi kokuluydu artık nefret eder duruma gelmiştim ama benim manyak doktorum herşeye normal normal dediği için ona bile alttan bakıp etmeden ooo çok normal olur olur deyip geçiştirmişti allahdan bi problem olmadı canımcım yaa şimdi maşallah bebişimde sağlıkla doğdu

benim de aylik olan dr randevum pazartesi günü gittigimde mutlsks söylicem, hatta alttan baktircam, ne güzel bebegini sag saglim kucagina almissin, allah beklegen herkese nasip eder insallah

hamililekte fazla akinti zaten normal birsey.. ama ya seffaf, acik sari ve kokusuz olacak...
yesile dönükse yada kahverengiyse ve kokuyorsa doktora söylemek lazim....

benimki beyaz hatta bazen biraz sulu geliyor nasil tarif etsem iltihap gibi sivi. agrim sizim yok cok sükür

Malesef benimde kokulu akıntım oluyor 12 haftalıktan itibaren daha da hissedilir oldu.Hem çok iğrenç hem de tedirginlik verici.Doktorum daha ben söylemeden önce ''Şimdi senin akıntıların olacak bulantıların olacak'' dedi.
Ben de akıntım olduğunu söyledim başını salladı:44:
Sanırım hamilelikte normal :S
Ama kotrole gittiğimde yine gündeme getirmeyi düşünüyorum.:99:

sen de gittiginde bana bildirirsen dr nun ne dedigini cok sevinirim

akıntı normal ama kötü koku enfeksiyon belirtisidir. doktoruna danış mutlaka.

benim korkumda bu enfeksiyon olmasi ikiz bebeklerimi infeksiondan kaybettim suyum patladi erkenden, ama o zaman böyle kokulu akintim yoktu, insallah kötü birsey degildir. korkuyorum bu bebegimede birsey olacak diye

allah istegen herkese sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

slm kizlar benimde akintim oluyodu. önce önemsemedim normaldir diye sonra ogrendimki suyumda sizinti varmis yavas yavas sizmaya baslamis suan on gundur hastanedeyim antibiyotik tedavisi goruyrum bebis erken dogmaasin diye.

#önemsememezlik yapmayin sakin.
allah yardimcimiz olsun.

Ben de seninkine benzer durum yaşadım.İlk 6 ay kokulu akıntım vardı ama dr. çıldırtmıştı beni srarla normal dedi vajinal bakmadı bile:( sonra 6.ayda diş apsesi için antibiyotik kullandım ve tedavi sonunda baktım kokulu akıntım da geçti.Demek ki enfeksiyon varmış ama Allahtan birşey olmadı bebeğe.Kokulu akıntı enfeksiyondan yada sadece hormonlardan da kaynaklanabiir ama ihmal etmemek lazım..

slm kizlar benimde akintim oluyodu. önce önemsemedim normaldir diye sonra ogrendimki suyumda sizinti varmis yavas yavas sizmaya baslamis suan on gundur hastanedeyim antibiyotik tedavisi goruyrum bebis erken dogmaasin diye.

#önemsememezlik yapmayin sakin.
allah yardimcimiz olsun.

cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatirsin, simdi senin kalkman kesinlikle yasaktir diye tahmin ediyorum, cünki öyle durumlarda izin vermiyorlar, senin gine sizintiymis iyilesme imkani daha yüksek, benim bundan önceki hamilelgimde yani kaybettigim ikizlerimde suyum saldir saldir gelmisti, delik büyük oldugu icin biriken su yattigim yerden cikiyordu....

allahim yardimcin olsun insallah en kisa kzamanda atlatirsin.

benimde simdi en büyük korkum bunun tekrar basima gelmesi

dr gittim sonuc mantar olmusum, tuhaf olan kasinti yoktu anlamadim, su falan geliyor sandim cok sükür sadece mantarmis. sonucu haber vermek istedim, eger bu durumda olan lar varsa yardimci olmak amaciyla

Back
X