• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte korunmasız ilişkiniz oluyor mu

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
Hamilelikte prezervatif kullanmadan ilişkiniz oluyor mu zararlı diyenler var birşey olmaz diyenlerde. Birde ilişki sıklıginiz nedir arkadaşlar :( ilk gebeligimde hiç iliskiye girmedim doğuma kadar. Şu an ikinciye hamileyim bir kaç defa ilişki oldu korunmasız da merak ettim

Hamilelikte prezervatif kullanmadan ilişkiniz oluyor mu zararlı diyenler var birşey olmaz diyenlerde. Birde ilişki sıklıginiz nedir arkadaşlar :KK43: ilk gebeligimde hiç iliskiye girmedim doğuma kadar. Şu an ikinciye hamileyim bir kaç defa ilişki oldu korunmasız da merak ettim
Bugün doktorum aradi sıkıntı olmadığı sürece son aya kadar düzenli olabilir dedi

valla benim ilk te de şimdiki hamileliğimde de korunmasız ilişkiye girdik hep ben spermlerden dolayı erken doğuma sebep olabilecek bi durum olduğunu çok sonradan öğrendim ama şükür bir sıkıntı yaşamadık,şu an da korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle ama çok sık değil

Sperm bebeğe zarar verebilir, günde 2-3 kere bile oluyor bizde, içeri boşalma olmadan.

Sperm bebeğe nasıl zarar verecek merakımdan soruyorum?Kese öyle kuvvetli bi zırh ki bana manasız geliyor bu durum..Biz hiç korunmadik 2 kez hamilelik yaşadım bişey olmadı bebeğe..Bende olmaması bi kıstas değil elbette..Cekincesi olan korunsun tabii

Sperm bebeğe nasıl zarar verecek merakımdan soruyorum?Kese öyle kuvvetli bi zırh ki bana manasız geliyor bu durum..Biz hiç korunmadik 2 kez hamilelik yaşadım bişey olmadı bebeğe..Bende olmaması bi kıstas değil elbette..Cekincesi olan korunsun tabii
Hanımefendi doktorlar bizzat söylediler sizde olmaması dediğiniz gibi kıstas değil

yok sperm değil canım ben tam yazamamışım bak netten de buldum burda bi konuda da okumuştum.

Gebelikte rahim ağzı kanalındaki salgı sayesinde, seks sırasında kadının vücuduna girebilecek sperm ve bakteriler durdurulur, bir bariyer görevi gören bu salgı ile kadın yeni bir gebelikten uzaklaşmış olur.
Ancak yine de spermin içinde bulunan prostaglandin isimli maddenin rahim ağzında kasılmalara neden olabileceği için, ilişki sırasında prezarvatif ya da geri çekme metodu kullanılabilir.

yok sperm değil canım ben tam yazamamışım bak netten de buldum burda bi konuda da okumuştum.

Gebelikte rahim ağzı kanalındaki salgı sayesinde, seks sırasında kadının vücuduna girebilecek sperm ve bakteriler durdurulur, bir bariyer görevi gören bu salgı ile kadın yeni bir gebelikten uzaklaşmış olur.
Ancak yine de spermin içinde bulunan prostaglandin isimli maddenin rahim ağzında kasılmalara neden olabileceği için, ilişki sırasında prezarvatif ya da geri çekme metodu kullanılabilir.
Teşekkür ederim.Evet kasılma konusu mantıklı..

Evet dogum başlatabilir diyorlar da kimseye öyle birşey olmamis ama🤗

Back
X