Hamilelikte kullanılacak doğal ürünler nelerdir

Kemirsizdemir

Hayat ne güzel 💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
550
509
103
Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim. Hamile olduğu öğrendikten sonra da makyajımdan şampuanında nerdeyse her şeyimi doğal ya da doğala yakın tercih ettim. Yalnız bir tek krem de takildim. Daha doğrusu sağ olsun eşim takildi. Hangi kremi göstersem problem buluyor ve ben artık cildiracagim. Vücudum çok kuru ve kremsiz duramıyorum. Hindistan cevizi yağı aldık ama o sırf yağ olduğu için vücutta kalıyor her şeyi batırıyor sizden ricam hamılelıgınde ya da normal zamanda da doğal krem olarak ne kullandınız?

Bende 7 haftalık hamileyim benim eşimde çok takintilidir ama nedense bu konulara daha gelemedi bende yorumlar bekliyorum sayenizde uygularım belki ☺ benimde cildim çok hassas

Ben rosense almak istiyorum bildiğin kadarıyla doğal. Ama ında da kimyasalları gösterip kulp buldu

Ben rosense almak istiyorum bildiğin kadarıyla doğal. Ama ında da kimyasalları gösterip kulp buldu
Bulur bulur bilirm eşimde öyle valla fazla takma sen iyi araştır hatta eczane sorabilirsin o daha iyi bilgi verir eşimde yanında olsun

Bulumdufum
Bulur bulur bilirm eşimde öyle valla fazla takma sen iyi araştır hatta eczane sorabilirsin o daha iyi bilgi verir eşimde yanında olsun
Bulunduğum ilçedeki her şey gibi eczaneler de berbat. Sordum bugün kızın daha bırak içeriğini fiyatından haberi yok. Koymuşlar oraya sat demişler. Diğer kişinin kremlerin varlığından haber-i yoktu yani Biz onlardan daha bılgılıyiz. Yarın doktoruma sorayim diyorum, pek sanmasam da. Çünkü o da erkek. Bileceğini sanmıyorum

Kotu bi durum ya sağlık için tehlikeli. Olsun doktora sor canm bilir yardımcı olur belki

Kızlar bende 22 haftalık hamileyim hem vücut çatlakları hem kuruluk için bir arkadaşım krem önerdi onu kullanıyorum İnternet sipariş ettim size adını yazabilirim isterseniz

Kızlar bende 22 haftalık hamileyim hem vücut çatlakları hem kuruluk için bir arkadaşım krem önerdi onu kullanıyorum İnternet sipariş ettim size adını yazabilirim isterseniz
Yaz canm

Farmasi kullanıyordum. Kullanmaya da devam etmeyi düşünüyorum. Hem fiyatlar çok abartılı değil hemde cilt bakımı ürünlerimden çok memnunum.

Herseyimi eskiden ne kullaniyosam onu kullaniyorum takilmayin bu kadar. Ki benim doktorum tavsiyelerde falan bulunur sacini bile boyatabilirsin takilma boyle seylere hic bir gecerliligi yarari yada baska biseyi yok hayatina devam et dedi

Ama denildiği gibi o da doğal değilmiş. Yoksa onu da düşündüm
Hiçbirini tamamen doğal bulamazsın Yoksa işe yaramaz. Tamamen doğal zeytinyağı olur anca diye düşünüyorum ya da kendin karışım yapabilirsin. Bütçeniz yeterse oceanlab ürünlerine bir bakın derim.

Oceanlab bitkisel ozaman. Tamam bi bakayım teşekkür ederim ☺

Oceanlab bitkisel ozaman. Tamam bi bakayım teşekkür ederim ☺
Rica ederim. Pureocean diye geçiyor. Ayrıca ig da misbahçe var tamamen doğal deniyor bu ürünler ama mutlaka içeriğinde uzun süre bekleyebilmesi için katkılar vardır. Bu kadar fazla da takılma bence

Merhaba ben önceden dermokozmetik olarak caudalie ürünleri kullanıyordum, eczacım devam edebilirsin içeriği temiz dedi. Çatlak için de lierac kullanıyorum, içeriğini bilmiyorum da ilk 3 ay kullanmadım zaten. Güneş kremi de solenta pregna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…