- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
- Konu Sahibi Kemirsizdemir
-
Bende 7 haftalık hamileyim benim eşimde çok takintilidir ama nedense bu konulara daha gelemediKızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim. Hamile olduğu öğrendikten sonra da makyajımdan şampuanında nerdeyse her şeyimi doğal ya da doğala yakın tercih ettim. Yalnız bir tek krem de takildim. Daha doğrusu sağ olsun eşim takildi. Hangi kremi göstersem problem buluyor ve ben artık cildiracagim. Vücudum çok kuru ve kremsiz duramıyorum. Hindistan cevizi yağı aldık ama o sırf yağ olduğu için vücutta kalıyor her şeyi batırıyorsizden ricam hamılelıgınde ya da normal zamanda da doğal krem olarak ne kullandınız?
Bulur bulur bilirm eşimde öyle vallaBen rosense almak istiyorum bildiğin kadarıyla doğal. Ama ında da kimyasalları gösterip kulp buldu
Bulunduğum ilçedeki her şey gibi eczaneler de berbat. Sordum bugün kızın daha bırak içeriğini fiyatından haberi yok. Koymuşlar oraya sat demişler. Diğer kişinin kremlerin varlığından haber-i yoktuBulur bulur bilirm eşimde öyle vallafazla takma sen iyi araştır hatta eczane sorabilirsin o daha iyi bilgi verir eşimde yanında olsun
Kotu bi durum ya sağlık için tehlikeli. Olsun doktora sor canm bilir yardımcı olur belkiBulumdufum
Bulunduğum ilçedeki her şey gibi eczaneler de berbat. Sordum bugün kızın daha bırak içeriğini fiyatından haberi yok. Koymuşlar oraya sat demişler. Diğer kişinin kremlerin varlığından haber-i yoktuyani Biz onlardan daha bılgılıyiz. Yarın doktoruma sorayim diyorum, pek sanmasam da. Çünkü o da erkek. Bileceğini sanmıyorum
Yaz canmKızlar bende 22 haftalık hamileyim hem vücut çatlakları hem kuruluk için bir arkadaşım krem önerdi onu kullanıyorum İnternet sipariş ettim size adını yazabilirim isterseniz
Doğalsa tabii ki de söyleyin ☺Kızlar bende 22 haftalık hamileyim hem vücut çatlakları hem kuruluk için bir arkadaşım krem önerdi onu kullanıyorum İnternet sipariş ettim size adını yazabilirim isterseniz
Farmasi kullanıyordum. Kullanmaya da devam etmeyi düşünüyorum. Hem fiyatlar çok abartılı değil hemde cilt bakımı ürünlerimden çok memnunum.Kızlar merhaba. 6 haftalık hamileyim. Hamile olduğu öğrendikten sonra da makyajımdan şampuanında nerdeyse her şeyimi doğal ya da doğala yakın tercih ettim. Yalnız bir tek krem de takildim. Daha doğrusu sağ olsun eşim takildi. Hangi kremi göstersem problem buluyor ve ben artık cildiracagim. Vücudum çok kuru ve kremsiz duramıyorum. Hindistan cevizi yağı aldık ama o sırf yağ olduğu için vücutta kalıyor her şeyi batırıyorsizden ricam hamılelıgınde ya da normal zamanda da doğal krem olarak ne kullandınız?
Ama denildiği gibi o da doğal değilmiş. Yoksa onu da düşündümFarmasi kullanıyordum. Kullanmaya da devam etmeyi düşünüyorum. Hem fiyatlar çok abartılı değil hemde cilt bakımı ürünlerimden çok memnunum.
Hiçbirini tamamen doğal bulamazsın Yoksa işe yaramaz. Tamamen doğal zeytinyağı olur anca diye düşünüyorumAma denildiği gibi o da doğal değilmiş. Yoksa onu da düşündüm
Oceanlab bitkisel ozaman. Tamam bi bakayım teşekkür ederim ☺Hiçbirini tamamen doğal bulamazsın Yoksa işe yaramaz. Tamamen doğal zeytinyağı olur anca diye düşünüyorumya da kendin karışım yapabilirsin. Bütçeniz yeterse oceanlab ürünlerine bir bakın derim.
Rica ederim. Pureocean diye geçiyor. Ayrıca ig da misbahçe var tamamen doğal deniyor bu ürünler ama mutlaka içeriğinde uzun süre bekleyebilmesi için katkılar vardır. Bu kadar fazla da takılma benceOceanlab bitkisel ozaman. Tamam bi bakayım teşekkür ederim ☺
Ben takılmıyorum eşim fena taktı amaRica ederim. Pureocean diye geçiyor. Ayrıca ig da misbahçe var tamamen doğal deniyor bu ürünler ama mutlaka içeriğinde uzun süre bekleyebilmesi için katkılar vardır. Bu kadar fazla da takılma bence
Arkadaşım kullanmış canım bir sıkıntısını g oy memis bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok lıerak jel ismiDoğalsa tabii ki de söyleyin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?