Hamilelikte kullanilan ilaclar

Zeynoalpis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
75
10
3
41
Mrb sevgili hamişler :) ben 15 haftalik hamileyim saglik ocagindan decavit ve monovit d3 damla verdiler ama damlayi kullanmiyorum 5 gun falan kullanmistim ama icerigini okudugumda hamileler kullanmamali dio bende hemen biraktim simdilik tek kullandigim decavit.. ilk hamileligimde decavit ve santafer kullanmistim.. siz ne kullaniyorsunuz

ben ilk 12 hafta folik asit kullandım 12.haftadan beri elevit ve gyno ferro kullanıyorum siz sadece sağlık ocağına mı gittiniz bence bi kadın doğuma da gitmelisiniz.Ben sağlık ocağında aşı oldum ama ordan bana ilaç filan vermediler

ben ilk 12 hafta folik asit kullandım 12.haftadan beri elevit ve gyno ferro kullanıyorum siz sadece sağlık ocağına mı gittiniz bence bi kadın doğuma da gitmelisiniz.Ben sağlık ocağında aşı oldum ama ordan bana ilaç filan vermediler
Hayir ilaclari saglik ocagi veriyor aile hekimimiz.. yoksa normal doktora gidiyorum aile hekimide ayriyetten goruyor

Hayir ilaclari saglik ocagi veriyor aile hekimimiz.. yoksa normal doktora gidiyorum aile hekimide ayriyetten goruyor
size ozel bi durum o zaman cunku aile hekimi tartmak tansiyonu olcmek ve tetanoz asisi disinda herhangi baska bise yapmadi bana bide bebek dogunca getir topuk kani alicaz dedi bu kadar

Back
X