hamilelikte kullanılan karınca yağı yumurtası yaği...

secil0806

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
245
0
46
Ankara
acaba bu dönemde karınca yumurtası yağı kullanmanın zararı olurmu tabıkı bikini bölgesine... kullanan varmı ? lütfen fikir verin kıslar .... :26::26::26:

Aynı meseleyi bende çok merak ediyorum. Konu var ama yorum yok tecrübe sahibi olanlar yada bilgisi olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.

bundan 4 yıl önce o yağı kullanmıştım. bol miktarda batık yapmak ve çok geç çıkarmak dışında hiç bir faydası olmadı. bir jiletle kullandığında yağ ile beslenen kıllar -tüyler kıl oluyor- daha da bir gür çıktı. sonrasında o batıklar da yaralara dönüştü ve hem batıklardan hem de tüylerimden lazerle kurtuldum. sonrasında sağlık bakanlığı onay falan vermedi bu tür yağlara. zaten gerçek karınca yağı olması imkansızmış. o kadar yağı elde etmek için tonlarca karınca yumurtasına ihtiyaç varmış falan filan. çözücü olarak petrol türevi kullanıyorlar ben normal halimle merkeze kullanmadım. gebeyken kullanmak bence daha sakıncalı. kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…