hamilelikte kullanmam gereken vitaminleri kullanamıyorumm:(

melekyuzlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
46
14
98
Ankara
Hanımlar merhaba.
Ben 25 haftalık hamileyim. Daha önceden de yazmıştım. 2. hamileliğim. Ama şu ana kadar hiç ilaç kullanamadım. Hap yutma gibi bir sorunum var. Normalde hasta olunca bile ilaç kullanamıyorum. Bir de şimdi hamileliğin verdiği bulantılar falan var hiç yutamıyorum. Geri çıkıyor ne varsa. Ama vijdan azabı çekiyorum resmen bebeğime karşı. Sizce birşey olur mu çok endişeleniyorum:((

Merhaba bende 25 haftalık hamileyim ve malesef bende kullanmıyorum ilk kullanmistim sonra bitince Bidaha almadım ama su an çok vicdan azabı çekiyorum çünkü vejeteryan oldugum için et falan hiç biseyde yemiyorum . Senin durumunda çok zor Rabbim yardım etsin

Bebeklerinizin gelişimi konusunda sorun yaşarsınız doğduğu zaman. Zor da olsa almak lazım çünkü yediklerimiz bize bile yeterli gelmiyor şu zamanda.

Hanımlar merhaba.
Ben 25 haftalık hamileyim. Daha önceden de yazmıştım. 2. hamileliğim. Ama şu ana kadar hiç ilaç kullanamadım. Hap yutma gibi bir sorunum var. Normalde hasta olunca bile ilaç kullanamıyorum. Bir de şimdi hamileliğin verdiği bulantılar falan var hiç yutamıyorum. Geri çıkıyor ne varsa. Ama vijdan azabı çekiyorum resmen bebeğime karşı. Sizce birşey olur mu çok endişeleniyorum:KK43:(
Canım ben de 25 haftalık hamileyim. Doktorum birkaç hafta önce vitamin hapını kendisi kesti. Dışarıdan takviye vitaminlerin çok gerekmedikçe tercih edilmediğini söyledi. Şu an kan hapıma devam ediyorum sadece bide balık yağı hapı alabilirsin dedi. Doktorunla görüş eğer gerek varsa belki ilacı ezip suya katarak içebilirsin.

Merhaba bende 25 haftalık hamileyim ve malesef bende kullanmıyorum ilk kullanmistim sonra bitince Bidaha almadım ama su an çok vicdan azabı çekiyorum çünkü vejeteryan oldugum için et falan hiç biseyde yemiyorum . Senin durumunda çok zor Rabbim yardım etsin
Canım ben de kırmızı eti yiyemiyorum pek doktorlar onun yerine baklagillerden karşılayabilirsiniz diyorlar. sen de o şekilde takviye yapabilirsin . Belki etin yerini tutmaz ama hiç yoktan iyidir ☺️

Hanımlar merhaba.
Ben 25 haftalık hamileyim. Daha önceden de yazmıştım. 2. hamileliğim. Ama şu ana kadar hiç ilaç kullanamadım. Hap yutma gibi bir sorunum var. Normalde hasta olunca bile ilaç kullanamıyorum. Bir de şimdi hamileliğin verdiği bulantılar falan var hiç yutamıyorum. Geri çıkıyor ne varsa. Ama vijdan azabı çekiyorum resmen bebeğime karşı. Sizce birşey olur mu çok endişeleniyorum:KK43:(
valla bende kullanmıorum sadece kan onuda içemiyorum mideme dokunuyır doktorumda zorlamadı ii yersen sorun olcagını sanmıyorum cnm

Back
X