Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu hijyenik yani? Kasaptan, marketten aldığınız etin hijyen durumundan da o kadar emin olmayalım bence. Çok farkı olduğunu sanmıyorum.kurban kesilme ortamının az hijyenik olmadığını söyledi
Fazla hijyenik değilmiş haklısınız maalesef kasap yada marketten aldığımız etler konusunda da emin değiliz hamile olunca insan herşeyi düşünüyorÇok mu hijyenik yani? Kasaptan, marketten aldığınız etin hijyen durumundan da o kadar emin olmayalım bence. Çok farkı olduğunu sanmıyorum
Haklısınız tabiki iyice pişirmeden yemiyoruzPişirmeden mi yiyorsunuz ki, kasaptan marketten alınan yüzde yüz hijyenik mi...
Teşekkür ederim tabiki pişirip yenirEti pişirmeden yemiyorsanız bir sorun olmaz sakatat için geçerli değil kırmızı et güvenlidir
Çok saçmaHamilelikte kurban eti yenir mi? Eşim kurban kesilme ortamının fazla hijyenik olmadığını söyledi uyardığıni söyledi bende 31 haftalık hamileyim ne yapayım sizce
O zaman yorum yazmayinÇok saçma
Soru sormuşsunuz ben de çok saçma dedim neyine bozuldunuz ? Tuhafsınız ya hey Allahım sanki küfür ettikO zaman yorum yazmayin