• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kurban eti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Merike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
7
1
1
25
Hamilelikte kurban eti yenir mi? Eşim kurban kesilme ortamının fazla hijyenik olmadığını söyledi uyardığıni söyledi bende 31 haftalık hamileyim ne yapayım sizce

Son düzenleme:
Çok mu hijyenik yani? Kasaptan, marketten aldığınız etin hijyen durumundan da o kadar emin olmayalım bence. Çok farkı olduğunu sanmıyorum
Fazla hijyenik değilmiş haklısınız maalesef kasap yada marketten aldığımız etler konusunda da emin değiliz hamile olunca insan herşeyi düşünüyor

Pişirmeden mi yiyorsunuz ki, kasaptan marketten alınan yüzde yüz hijyenik mi...

Eti pişirmeden yemiyorsanız bir sorun olmaz sakatat için geçerli değil kırmızı et güvenlidir

Hamilelikte kurban eti yenir mi? Eşim kurban kesilme ortamının fazla hijyenik olmadığını söyledi uyardığıni söyledi bende 31 haftalık hamileyim ne yapayım sizce
Çok saçma

O zaman yorum yazmayin
Soru sormuşsunuz ben de çok saçma dedim neyine bozuldunuz ? Tuhafsınız ya hey Allahım sanki küfür ettik
O zaman sigara iki dudağının arasında et kesen kasaplardan alın etinizi ya da ne eti olduğu belli olmayan market şarküterilerinden.

Anlıyorum eşiniz sizi düşünmüş de böyle söylemiş bunda sorun yok ben genel görüş olarak çok saçma dedim

Burası milyonlarca kişiye hitap ediyor
Üyeliği olmayanlar bile yorumları okuyor
Gelecek olan yorumlara açık olmalısınız

Ayrıca bu kadar pimpiriklikle hamilelik geçmez. Ağzı açık kalan çatlak kremini sürünce zararı olacağını düşünmek gibi…

Saçma sorular serbest ama saçma yazmak yasak😂

Neyse arkadaşım hamilesin kalbini kırmak istemem asla. Etini de ye kan olsun Can olsun korkma yüksek ısıda pişiyor iyice pişir etini zaten az pişmiş olmadığı sürece hiçbirşeyin zararı yok
Ben ciğer bile yedim

Ay herkes değişik değişik konuşmuş ya , hamileyken kurban etine dokunulmaz çünkü bakteri kapabilirsin, kurban eti taze yenmez en az 2 gun dinlenmesi gerekiyo,taze ette bilmem ne bakterisi oluyomuş ve sindirmesi zor oluyo ben dün nefsime yenik düştüm 3 tane falan atmışımdır ağzıma oda annem zorla nefsin çekiyo diye zorla yedirdi suyuna ekmek banmak istemiştim sadece 😂 gece 12 de o 3 tane eti midem hazmetmemiş ve çıkardım alın size neden yenmez

benim bayramdan önce doktor randevum vardı çok iyi yıkanmış her türlü sebzeyi ve çok iyi pişmiş eti yiyebilirsin kurban eti de dahil dedi ☺️
dipnot: ben daha 7 haftalığım 😅

Back
X