• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kurdeşen avil ampul

yasemi79

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
2
0
6
46
arkadaşlar meraba, ben cok yeni anne adayım. 7 haftalık gebeyim. normalde alerji ile ile ilgili sıkıntım yokken
2 gundur özellikle kollarım ve bacaklarımda kızarıklık ve kaşıntı basladı. en son gece yuzum arı sokmus gibi şişince acile gittik. kan ve idrar tahlili yapıldı lokositim dısında her sey normal dahiliyeci cildiyeye
yolladı. cildiyeci kurdeşen (urtiger ) oldugumu söyledi ve kadın doğum doktorumdan avil ampul vurulup vurulamayacağını sormamı istedi. kendisi ilk uc ayda bunu önermediğini de belirtti.aranızda gebeliğinde bu problemi yaşayan varmı avil ampul yaptıran ozellikle varmı ? kasıntı dayanılacak gibi değil derimi yırttıp atmak istiyorum Allah kimsenin basına vermesin :(

Ben kullanmadim ama kronik urtikerim var. Salam sosis sucuk domates kabuklu yemis cikolata tuketmeyin. Kasintinizi azaltir. Gebelikte diyet zor ama bunlara dikkat edin. Ilık su ile ve kisa banyo yapin. Kese kullanmayin. Sadece vucudunuza beyaz sabun kullanin. Aklima gelen biraz yardimci cozumler bunlar.

Ben kullanmadim ama kronik urtikerim var. Salam sosis sucuk domates kabuklu yemis cikolata tuketmeyin. Kasintinizi azaltir. Gebelikte diyet zor ama bunlara dikkat edin. Ilık su ile ve kisa banyo yapin. Kese kullanmayin. Sadece vucudunuza beyaz sabun kullanin. Aklima gelen biraz yardimci cozumler bunlar.
önerileriniz için teşekkürler

6 haftalık hamileyken ilaç zehirlenmesi sonucu avil ampul yapıldı bir şey olmayacağını herzman yaptıkalrı söledi doktorum,ama yinede içim rahat değil şuan 12inci haftamdayım şimdilik herşey normal gidiyor.umarım bir sorun olmaz 2-3 tane doktora sordum sorun olmaz dediler

Merhaba bende 7 haftalik hamileyim ve 4 gundur kurdesen dokuyorum gun gectikce artiyor dr cok mecbur kalirsan avil yaptir demisti siz napmistiniz

Back
X