hamilelikte kuyruk sokumu ağrısı çekenler var mı?

akuamarin1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
30
0
6
İstanbul
kızlar hamileliğinizde kuyruk sokumu ağrısı batması çeken var mı ben 1.5 aydır çekiyorum bu ağrıyı.ilk başlarda biraz fazla ayakta durdugumda ve çok yurudugumde yapıyordu şimdi ise 2 haftadır her gün ağrı ve batma var.otorurken yatarken bişeyim y[MENTION]ok.ama ayağa kalkınca yürüyünce batıyo ağrıyo topallıyorum resmen.bu sorunu yaşayan varsa yardım etsin lütfen.hastaneye gidicem hangi bölüme gidilir bunun için onu bile bilmiyorum.

Ooooo bilim o ağrıyı ... Baya da erken dönemde başladı doguma kadar devam etti...

eee peki ne yapmamız gerekir.bu agrının batmaların bı çaresi yok mu?krem fln doktor vermez mı.bu konuyla ılgılı başka kımse dertli degıl heralde.sein ne zaman başladı nasıl oluyordu.ben iş yapamıyorum bile artık yaa

eee peki ne yapmamız gerekir.bu agrının batmaların bı çaresi yok mu?krem fln doktor vermez mı.bu konuyla ılgılı başka kımse dertli degıl heralde.sein ne zaman başladı nasıl oluyordu.ben iş yapamıyorum bile artık yaa

Valla Dr una sor ama ben her söylediğimde... Olacak bunlar bebek yerleşiyo cevabını aldım...biraz Minyon isen ondanda olabilir sığmıyor bebişin kuyruk sokumu kemiklerin arkaya doğru açılıyor...yapman gereken otururken simit şeklinde bi minder edinip ona oturman ve bol istirahat diye düşünüyoruuuuummmmmm:49:

uff evet ya ben de yaşamıştım kızımdaa ve evet simit minderle rahat etmiştim. Benim kalçam da deli acıyodu nerdeyse elim ardımda gezecektim utanmasam öyle ağrırdı.

kızlar hamileliğinizde kuyruk sokumu ağrısı batması çeken var mı ben 1.5 aydır çekiyorum bu ağrıyı.ilk başlarda biraz fazla ayakta durdugumda ve çok yurudugumde yapıyordu şimdi ise 2 haftadır her gün ağrı ve batma var.otorurken yatarken bişeyim y[MENTION]ok.ama ayağa kalkınca yürüyünce batıyo ağrıyo topallıyorum resmen.bu sorunu yaşayan varsa yardım etsin lütfen.hastaneye gidicem hangi bölüme gidilir bunun için onu bile bilmiyorum.

o Allahın cezası ağrıyı ne çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Bu haftalarda başladı ve doğuma 4 hafta kala bir anda bıçak gibi kesiliverdi. Yapacak hiç bişey yok. çekeceksin. bnce o ağrıların bile tadını çıkar canım. bu arada 39+4 günlükken kız doğurdum.

Back
X