hamilelikte mantar..acil yardım edin kızlar..

__SuPerisi__

sarı papatyam
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
2.948
24
158
Diğer
kızlar 7 haftalık hamileyim ve bikaç gündür kaşınma ve kızarıklık var..mantar oldum anlayacağınız doktorada gittim bugün..bana bir krem verdi sadece 7 haftalık hamile olduğum için fitil kullanamazsın dedi..canesten diye bir krem verdi günde 2 kere sür dedi..aranızda bu kremi kullanan varmı?bebeğime herhangi bir etkisi olurmu?bide vajinayı yıkamak için sebamed feminine ıntımate wash şampuanı verdi..bununda bir etkisi varmıdır?yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

bebeğe zararı olsa dr kullanmanı zaten tavsiye etmezdi bebeğe bir zararı yoktur, biraz dayanıp kremini düzenli kullanman lazım bende yaşadım aynı sorunu hamileyken ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum ıslak kalmamasına dikkat et yeni başladıysa kremle daha ileriye gitmesini önlersin ben yıkadıkça rahatlıyordum fakat iyi değilmiş çok ıslak kalmaması lazımmış duş aldıktan sonra batikonla(tendirdiyot) yıkıyordum mikropları kırsın diye rahatlatıyodu beni

teşekkür ederim..ıslak kalmamasına dikkat ediyorum..kremide sabah sürdüm akşam tekrar sürücem inşallah bir an önce geçer..ne kadar kötü bir durum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…