HAMILELIKTE MANTAR .LUTFEN YARDIM!!!

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
merhaba arkadaslar. hamileligim basladigi andan itibaren mantar enfeksiyonuna yakalandim vajinal.

son haftama girdim ve bu dertten kurtulamadım kızlar lütfen bu dertten muzdarip olupta kurtulan varsa yardim etsin. bebegime buluşmasından çok korkuyorum. beş çeşit fitil kullandim ama yenemedim . ve çok üzülüyorum :KK61:

utulu pamuk iç çamaşırı giydim günde beş defa iç çamaşırı değiştirdim.sirkeli suyla da yikadım vajinami. fitil krem de kullandim. cinsel ilişkiden uzak durdum çok nadir olduysada prezer... kullandirdım eşime. Allah aşkına ben daha ne yapayım. biraz önce nasıl kasıyıp tahris ettiysem bir wc ye gittim idrar nasıl yaktı. Allah im kimseye vermesin bu derdi olanı da kurtarsın inşallah çeken bilir :KK43:

Bende hamilelikte mantar enfeksiyon u geçirdim.çok kötü petrol yeşili bir akınti vardi iki çeşit fitil kullandım ikincisi daha etkiliydi.ismini tam hatırlamıyorum ama sanırım z ile başlıyordu.doğumdan sonra geçti.kişisel hijyenune çok dikkat et lavabo öncesi ve sonrası ellerini iyice yıka. Sık çamaşır değiştir iç çamaşırını utule mikroplar kirilsin

Ayni sorun bende de var.5 haftalik hamileyim ve idrar sonrasi cok fena yanmam var ne yapmaliyim doktora dedim yapacak bisey yok bol su ic dedi ama iciyorum zaten.ymurtaliklarima dogru asiri yanmam var hic gecmiyor bebege bisey olacak diye korkuyirum

Back
X