Hamilelikte mide bulantısı 2016

Minikoalam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
14
2
1
32
Acil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr

Burasi hamislerin sayfasi ya belki bi cevap bulurum sizden bsna yardm edin lutfen belirtilerim vardi bat 20 si kahve leke geldi bende erken gebelik testi yaptm ikiside pozitif cikti ama kanamam oldu yogun degil yerlesme olsa kirmizi olmaz dimi bu gun kan verdm sonuc yarn kanama sancisz ve damla damla az yani bilgisi olan lutfn yardm etsin olmayan dua etsn Allah edendende etmeyendende eaxi olsun

Acil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr
Uzun sure AC kalmakta mide bulantisi yapiyor ben hala migde bulantisiyla ugrasiyorum canm sabahlari uyandiginda bitane tuzsuz salatalik ye ara öğünlerde bir kase yogurt bitane armut yada muz yada şeftali bunlar bulantiya iyi geliyor çok yagli ve baharatli şeyler yeme ben 6 haftadir bunlari yapi yorum günde 4-5 kez istifra ediyorum en azindan mideme birşeyler giriyor sende dene bence bide çubuk kraker yemeni oneririm

Uzun sure AC kalmakta mide bulantisi yapiyor ben hala migde bulantisiyla ugrasiyorum canm sabahlari uyandiginda bitane tuzsuz salatalik ye ara öğünlerde bir kase yogurt bitane armut yada muz yada şeftali bunlar bulantiya iyi geliyor çok yagli ve baharatli şeyler yeme ben 6 haftadir bunlari yapi yorum günde 4-5 kez istifra ediyorum en azindan mideme birşeyler giriyor sende dene bence bide çubuk kraker yemeni oneririm
Aslında aç kalmıyorum kraker armut falan yiyorum asıl sorun su içemiyorum bir gudum bile içsem kusuyorum su içmemek zarar verirmi bebeğe

Burasi hamislerin sayfasi ya belki bi cevap bulurum sizden bsna yardm edin lutfen belirtilerim vardi bat 20 si kahve leke geldi bende erken gebelik testi yaptm ikiside pozitif cikti ama kanamam oldu yogun degil yerlesme olsa kirmizi olmaz dimi bu gun kan verdm sonuc yarn kanama sancisz ve damla damla az yani bilgisi olan lutfn yardm etsin olmayan dua etsn Allah edendende etmeyendende eaxi olsun
Keşke bir doktora görünseydin söleseydin nedenini bilirdi biz bileneyiz şimdi. Bence sen hemen yatın erkenden git doktora allah korusun belki hamişsindir düşük tehlijen vardır mutlaka git

Keşke bir doktora görünseydin söleseydin nedenini bilirdi biz bileneyiz şimdi. Bence sen hemen yatın erkenden git doktora allah korusun belki hamişsindir düşük tehlijen vardır mutlaka git
Yarin gidcm bu gun sadece kan aldi aksam ustu gtmstm lutfen bana dua edin Rabbim hepinizin dualarini ve isteklerini kabul etsin....

Bende ilk zaman su icememekten icipte cikartmaktan bi hal olmustum Dr söyledim serum verdi çok iyi geldi hem biraz iştahimi açtı hemde doya doya su icebildim 2 gün iyi geliyordu bana bi arkadaşımida 5 gün boyunca bulantı kusmasini kesiyordu yani Dr söyle serum süper iyi geliyor canım geçmiş olsun şimdiden bian önce geçer inşallah bu dönemlerin:anneadayı::anne:

Selamlar.Bende ilk hamileliğim de bu konuda çok sorun yaşadım hatta 2 kg verdim.şimdi 11.haftamdayim.yine bulantım oldu ama öyle çok şiddetli degildi.yine de Dr um içinde B6 vitamin olan bir folik asit verdi.hamilelikte B6 vitaminin azalması bulantı ve kusmaya sebep olabiliyormuş. Onu kullanmaya başladığımdan beri daha iyiyim.bulantım yok denecek kadar az.istersen bir Dr una sor.bunun dışında beyaz leblebi kraker gibi şeyler atistirabilirsin.inşallah en kisa zamanda duzelirsin.

Bir çok şey denedim ama 2 haftadır çok açım ama en ufak birşey yesem çıkıyor 2 haftadır deliriyorum ağlamaktan. :sinirli::işsiz:

Tam anlamadim dedigini ama Bende erken gebelik testi yaptirmistim lekelenme ve akinti seklinde kanamam olmustu suan cok sukur 8 haftalik oldum. Rabbim gonlundekini versin...

Canım premesis diye bir hap vermisti doktorum vitamin icerikliydi haftalarca ac susuz yasadim baya bi kilo verdim o hap beni ayaga kaldirdi duzeldim doktoruna danış

Bulanti kacinci haftada azalir arkadaslar?
Benim 12. Haftada azalmaya başlamıştı.
Allah kolaylık versin. O kadar zor geçirdim ki mide bulantısı yaşayan tüm hamileler için dua edeceğim diyordum. Şimdi böyle başlıklar görünce bakıyorum. Allahım yardım etsin.

İlk hamileliğimde 9 . Haftada başlayıp 12 de kesilmişti. Bu sefer 5. hafta başladı 16. haftaya kadar devam etti tabiki ilk başlardaki gbi deil.
Premesis kullandm daha da arttı. Zencefil hapı verdi o da işe yaramadı.
Hiç geçmicek gbi geliyodu su bile içemiyodm. Günlerce evden çıkamıyodm falan ama 12. haftadan sonra iyi olduğum günler artmaya başladı. 2 gün idare ediyodm 1 gün bulanıyodu falan.
Sabır diyorum...

6. Haftamdayim ama kontrol altina alabiliyorum simdilik cok siksyetci degilim yeterki midem bos kalmasin. Ama daha fena olacak diye korkuyorum :( Allahim butun hamilelere dayanma gucu versin

Ben herşeyden tiksindim bütün yemeklerden bi armut yiyebiliyorum bide peynir ekmek falan. inşalh çabuk geçer
Hamileligimin basinda ben de sizin gibiydim. Yiyip içtiğim her sey 10dk icinde cikiyordu. Ben surekli serum destegi aldim ve 2 gun arayla hastaneye yatmaya başlayınca doktorum zofer verdi. Gunde 7-8 kere kusarken ilac alinca 2 kere falan kusuyordum ama su icemiyordum. Mahvediyordu beni su bu yuzden yine serum destegi aldim. Aman es gecmeyin suyu cunku su icemezseniz bobrekleriniz randimanli calismaz ve ure olusur idrar yolu enfeksiyonuna neden olur. Doktorunuza danisin yenilen icilen her seyi kusmak pek hayraelamet olmuyor ne yazikki. Allah sabır versin.

Back
X