- 31 Temmuz 2016
- 14
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Minikoalam
Acil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun sure AC kalmakta mide bulantisi yapiyor ben hala migde bulantisiyla ugrasiyorum canm sabahlari uyandiginda bitane tuzsuz salatalik ye ara öğünlerde bir kase yogurt bitane armut yada muz yada şeftali bunlar bulantiya iyi geliyor çok yagli ve baharatli şeyler yeme ben 6 haftadir bunlari yapi yorum günde 4-5 kez istifra ediyorum en azindan mideme birşeyler giriyor sende dene bence bide çubuk kraker yemeni oneririmAcil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr
Aslında aç kalmıyorum kraker armut falan yiyorum asıl sorun su içemiyorum bir gudum bile içsem kusuyorum su içmemek zarar verirmi bebeğeUzun sure AC kalmakta mide bulantisi yapiyor ben hala migde bulantisiyla ugrasiyorum canm sabahlari uyandiginda bitane tuzsuz salatalik ye ara öğünlerde bir kase yogurt bitane armut yada muz yada şeftali bunlar bulantiya iyi geliyor çok yagli ve baharatli şeyler yeme ben 6 haftadir bunlari yapi yorum günde 4-5 kez istifra ediyorum en azindan mideme birşeyler giriyor sende dene bence bide çubuk kraker yemeni oneririm
Benim doktorum hiç bir ilaç vermedi aslında istedim ama olmaz dedi biraz tehlikem var o yüzdenIlk hamileligimde Dr bitkisel bi ilaç vermişti canım ama ismini hatırlamıyorum sen de Dr den iste
Keşke bir doktora görünseydin söleseydin nedenini bilirdi biz bileneyiz şimdi. Bence sen hemen yatın erkenden git doktora allah korusun belki hamişsindir düşük tehlijen vardır mutlaka gitBurasi hamislerin sayfasi ya belki bi cevap bulurum sizden bsna yardm edin lutfen belirtilerim vardi bat 20 si kahve leke geldi bende erken gebelik testi yaptm ikiside pozitif cikti ama kanamam oldu yogun degil yerlesme olsa kirmizi olmaz dimi bu gun kan verdm sonuc yarn kanama sancisz ve damla damla az yani bilgisi olan lutfn yardm etsin olmayan dua etsn Allah edendende etmeyendende eaxi olsun
Yarin gidcm bu gun sadece kan aldi aksam ustu gtmstm lutfen bana dua edin Rabbim hepinizin dualarini ve isteklerini kabul etsin....Keşke bir doktora görünseydin söleseydin nedenini bilirdi biz bileneyiz şimdi. Bence sen hemen yatın erkenden git doktora allah korusun belki hamişsindir düşük tehlijen vardır mutlaka git
Acil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr
Bir çok şey denedim ama 2 haftadır çok açım ama en ufak birşey yesem çıkıyor 2 haftadır deliriyorum ağlamaktan.Acil yardım edinn lütfen 9 haftalık hamileyim 1 haftadır tek birşey yemedim kusmaktan ne iyi gelir mide bulantısına yardım edin tecrübeli anneler hamişlerr
Tam anlamadim dedigini ama Bende erken gebelik testi yaptirmistim lekelenme ve akinti seklinde kanamam olmustu suan cok sukur 8 haftalik oldum. Rabbim gonlundekini versin...Burasi hamislerin sayfasi ya belki bi cevap bulurum sizden bsna yardm edin lutfen belirtilerim vardi bat 20 si kahve leke geldi bende erken gebelik testi yaptm ikiside pozitif cikti ama kanamam oldu yogun degil yerlesme olsa kirmizi olmaz dimi bu gun kan verdm sonuc yarn kanama sancisz ve damla damla az yani bilgisi olan lutfn yardm etsin olmayan dua etsn Allah edendende etmeyendende eaxi olsun
Ben herşeyden tiksindim bütün yemeklerden bi armut yiyebiliyorum bide peynir ekmek falan. inşalh çabuk geçerBir çok şey denedim ama 2 haftadır çok açım ama en ufak birşey yesem çıkıyor 2 haftadır deliriyorum ağlamaktan.![]()
Benim 12. Haftada azalmaya başlamıştı.Bulanti kacinci haftada azalir arkadaslar?
Hamileligimin basinda ben de sizin gibiydim. Yiyip içtiğim her sey 10dk icinde cikiyordu. Ben surekli serum destegi aldim ve 2 gun arayla hastaneye yatmaya başlayınca doktorum zofer verdi. Gunde 7-8 kere kusarken ilac alinca 2 kere falan kusuyordum ama su icemiyordum. Mahvediyordu beni su bu yuzden yine serum destegi aldim. Aman es gecmeyin suyu cunku su icemezseniz bobrekleriniz randimanli calismaz ve ure olusur idrar yolu enfeksiyonuna neden olur. Doktorunuza danisin yenilen icilen her seyi kusmak pek hayraelamet olmuyor ne yazikki. Allah sabır versin.Ben herşeyden tiksindim bütün yemeklerden bi armut yiyebiliyorum bide peynir ekmek falan. inşalh çabuk geçer