- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Arkadaşlar gelin tecrubelerimizi paylaşıp birbirimize yardimci olalim😐
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar gelin tecrubelerimizi paylaşıp birbirimize yardimci olalim😐
canım benim arkadaşım mide bulantısı için bana limonata içmemi söylemişti gerçekten çok iyi geliyor bir dene istersen.iştahsızlığında normal ilk aylarda bende kilo vermiştim ama merak etme sonra iştahın açılır hatta gece kalkar birşeyler yersin.hayırlı doğumlar
Benim de midem agzimda.tum gun yatsam yine kendime gelemiyorum
Ben de hamileligimde ciddi mide bulantisi ve istahsizlik yasadim. Bir gun arayla hastanede serum aliyordum. Hamileligimin ortalarinda mide bulantilarim hafifledi istahim duzeldi. Bebegim masallah saglikli dogdu. Suan 5. Ayina girmek uzere.. hepsi ruya gibi geride kaliyor. Nasilsa gecicek diyin ve lutfen limon yiyin. Limon bana bile iyi geldiyse size de iyi gelicektir diye dusunuyorumArkadaşlar gelin tecrubelerimizi paylaşıp birbirimize yardimci olalim😐
neden rahim agziniz dikildiSurunuyorum resmen.yemek kokulari mis gibidir kesin ama bana oyle kotu kokuyorki.63ten 55e dustu kilom.en son 8lt serum takildi.bu 3.hamileligim hepside boyleydi.bi yerde artik depresyona bile girdigim oldu acliktan bulantidan.13haftamdayim 6haftadan buyana cekiyorum bende bitsin istiyorum tum yiyecekler ocakta caydanligin plastik kulpu yanarya oyle kokuyor.hem kendime hemde benle ayni seyi yasayanlara dua ediyorum.dunde rahim agzi dikildi.sabir
Canım bende hala kusuyorum geçecek gibi de degil dogumu bekliyorum artık. bazen günlük 7 8 kere bazen 2 3 kere. Zofer alıyorum beni 2 gün idare ediyor denedin mi bilmiyorumMerhabalar, ben 21 haftalık hamileyim ama bu sabah yine kustum.
İnanın her şeyi denedim. Her türlü ilacı ve vitamini, limonu, naneyi ve mide bulantısına iyi gelen her şeyi. Hiç biri fayda etmedi.
Bi kaç haftadır rahatım ama haftada bir kere vuruyor yine.
Benimki bana göre çok kötüydü bazı günler tamamen kusarak geçiyordu ama sadece 3 kilo verdim. Bebeğimin gelişimi de iyi çok şükür. İnşallah bulantılar geçince iştahınız yerine gelir, telafi edersiniz. Bebeğiniz besleniyor yine de, merak etmeyin. Acil şifalar diliyorum![]()
Geçmiş olsun canımCanım bende hala kusuyorum geçecek gibi de degil dogumu bekliyorum artık. bazen günlük 7 8 kere bazen 2 3 kere. Zofer alıyorum beni 2 gün idare ediyor denedin mi bilmiyorum
Aminn canım benim. Bak zofer alabilirsin arada idare ediyor yani. Bide yediklerine dikkat et akşam 6 da yemeyi komple kes. Öyle böyle geçecek napalım.Geçmiş olsun canımbenimki önceye nazaran çok azaldı şükür. İnşallah tekrar başlamaz. Seninki daha kötüymüş
Allah yardımcın olsun inşallah kesilir
![]()
Ben de zoferle yasiyorum ama fark ettiniz mi prospektuste gebelikte kullanilmaz yaziyor ama dr.lar receteye yaziyor. Ve 8 mgi 108 tl yaklasik 10 paket kullandım hem tam anlamiyla beni rahatlatmiyor hem de verilen paraya yazik. Sanirim midem bulandigi an acik havaya kacicam. Durmadan eksili tuzlu yersim kiz bu,cok nazli her seyde kusturuyo derdim erkekmisCanım bende hala kusuyorum geçecek gibi de degil dogumu bekliyorum artık. bazen günlük 7 8 kere bazen 2 3 kere. Zofer alıyorum beni 2 gün idare ediyor denedin mi bilmiyorum
Nerdeyse bütün ilaçlarda yazıyor o canım sorun olsa vermez doktorlar. Bide sık alma 2 güne 1 al etki etmesi için. Seruma katınca daha etkili oluyor cok kötü olunca öylede yaptırabilirsin. Hiç bişey tamamen geçirmiyor ki zaten idare edecek kadar işte bastırıyorBen de zoferle yasiyorum ama fark ettiniz mi prospektuste gebelikte kullanilmaz yaziyor ama dr.lar receteye yaziyor. Ve 8 mgi 108 tl yaklasik 10 paket kullandım hem tam anlamiyla beni rahatlatmiyor hem de verilen paraya yazik. Sanirim midem bulandigi an acik havaya kacicam. Durmadan eksili tuzlu yersim kiz bu,cok nazli her seyde kusturuyo derdim erkekmis
Ben Almanya'da yaşıyorum. Zofer isimli bi ilaç kullanmadım ama bi tane B12 takviyeli rahatlatıcı ilaç kullandım, 3 aya kadar kullanabilirsin dediği Vomex/Vomacur isimli reçetesiz ilaçları kullandım, onlar da yetmeyince reçeteli bi ilaç daha denedim ama kusacağım varsa ilaçtan sonra da kusuyorumAminn canım benim. Bak zofer alabilirsin arada idare ediyor yani. Bide yediklerine dikkat et akşam 6 da yemeyi komple kes. Öyle böyle geçecek napalım.
Benim doktorum hamilelik bulantısı için özel üretilmiş ilaç olmadığı sürece üçüncü aydan itibaren kullanma dedi. Ben Almanya'da yaşıyorum benim kullandığım ilaç için erken sancı tetikleyebilir dedi. Zofer hiç kullanmadım o yüzden aklını bulandirmak istemem yanlış anlama.Ben de zoferle yasiyorum ama fark ettiniz mi prospektuste gebelikte kullanilmaz yaziyor ama dr.lar receteye yaziyor. Ve 8 mgi 108 tl yaklasik 10 paket kullandım hem tam anlamiyla beni rahatlatmiyor hem de verilen paraya yazik. Sanirim midem bulandigi an acik havaya kacicam. Durmadan eksili tuzlu yersim kiz bu,cok nazli her seyde kusturuyo derdim erkekmis
merhaba, ben de Almanya da yaşıyorum. Hamileliğimin 8. haftasındayım. Mide bulantısından ve kusmadan çok dertliyim. Günüm resmen helak oluyor. burada Vomex dışında ilaç yok. Sİz kullanmışsınız sanırım. Etki ediyor mu?Ben Almanya'da yaşıyorum. Zofer isimli bi ilaç kullanmadım ama bi tane B12 takviyeli rahatlatıcı ilaç kullandım, 3 aya kadar kullanabilirsin dediği Vomex/Vomacur isimli reçetesiz ilaçları kullandım, onlar da yetmeyince reçeteli bi ilaç daha denedim ama kusacağım varsa ilaçtan sonra da kusuyorumartık ilaç kullanmıyorum çünkü her gün olmuyor. Boş yere içmek istemiyorum.
Eşim işten gece döndüğü için geç saate kadar oturuyorum onunla çoğunlukla. Yemek yemesem bile az çok bi şeyler atıştırıyorum bazen.![]()
Merhaba, ben Nausema ve Agyrax i da denedim. Agyrax reçeteli bir ilaçtı fakat ben onun da faydasını görmedim maalesef. İsterseniz siz deneyebilirsiniz yine de. Geçmiş olsun.merhaba, ben de Almanya da yaşıyorum. Hamileliğimin 8. haftasındayım. Mide bulantısından ve kusmadan çok dertliyim. Günüm resmen helak oluyor. burada Vomex dışında ilaç yok. Sİz kullanmışsınız sanırım. Etki ediyor mu?
Merhaba, doktorumun önerisiyle özel reçeteli Cariban adlı iacı kullanıyorum. Şuan ıyiyim. Tek kötü yanı 43 EUR ve 24 tane var içinde.Merhaba, ben Nausema ve Agyrax i da denedim. Agyrax reçeteli bir ilaçtı fakat ben onun da faydasını görmedim maalesef. İsterseniz siz deneyebilirsiniz yine de. Geçmiş olsun.
Yaa o ilacı hiç kullanmadım bilmiyorum maalesef. Agyrax da pahalıydı içeriğine göre.Merhaba, doktorumun önerisiyle özel reçeteli Cariban adlı iacı kullanıyorum. Şuan ıyiyim. Tek kötü yanı 43 EUR ve 24 tane var içinde.
Bu ilaç reçeteli mi, işe yarıyor mu? Kadın doktorumum bilgisi olmadan açıkçası ilaç kullanmak içime sinmiyor. Düşüneyim biraz.Yaa o ilacı hiç kullanmadım bilmiyorum maalesef. Agyrax da pahalıydı içeriğine göre.
Şu sıralar Türkiye den gelecek bir yakınınız varsa oradan getirtseniz belki daha uygun olur.