Hamilelikte mide bulantısı ve şişkinlik hissi

badenzi

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
2.269
1.775
333
Kızlar günaydın, 6+5 haftalık hamileyim, geçen haftasonu baya bulantım oldu ama istifra etmedim, pazartesi sabahtan yine bulantım oldu bu sefer çıkardım yediklerimi, salı günü bir nebze daha azaldı bulantı, yani günden güne bulantım azaldı fakat kendimi hala rahatsız hissediyorum, akşam yemekten sonra inanılmaz bir şişkinlik oluyor, karnım çok büyük olmamasına rağmen yere göğe sığamıyorum sanki, gece yatarken kocamı bile yaklaştıramıyorum yanıma o kadar sıkıntı geliyor, durumu benim gibi olanlar var mı, ne önerirsiniz ya da geçici bir durum mudur , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ben de 5 haftalik gebeyim bulantim yok ama ayni dediginiz gibi akşamları oyle bi şişlik oluyor ki karnimda bi lokma agzima birsey koyasim gelmiyor su bile içemiyorum.. gun icinde hicbirsey yok ama aksam sığınamıyorum resmen.. ozellikle dün gece uyuyamadim.bile siskinlikten surekli kalktim dolastim..

Ihlamur demleyip iciyorum belki faydasi olur diye..

Canım korkulacak bir sey yok ileride o bulantı ve kusma artacak bu bebeğin yerlestigine işaret tiksinme olacak hatta kocani yataktan kovacaksin benim böyle oldu herkeste olmuyormus o da var tabi sağlıklı olsunlarda

10 haftalık olduk bende öyleyim inan ki yorgan dahi karnıma değince darlaniyorum mide bulantısı da 13.haftaya kadar devam edebilirmis Allah bebeklerimizi korusun da çok önemli değil aslında naz yapıyor Annelerine kuzucuklar :KK46:

Back
X