Hamilelikte mide bulantısı

heryerdask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
9
2
1
23
Merhaba hanımlar ben 7+6 haftalık hamileyim suanlik sadece sabah bulantilarim oluyor
Hamilelikte sadece sabah bulantilariyla geçiren oluyormu yoksa ileriki haftalarda artıyor mu bunu merak ediyorum birde neler tüketmeliyim bu durum da yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Merhaba hanımlar ben 7+6 haftalık hamileyim suanlik sadece sabah bulantilarim oluyor
Hamilelikte sadece sabah bulantilariyla geçiren oluyormu yoksa ileriki haftalarda artıyor mu bunu merak ediyorum birde neler tüketmeliyim bu durum da yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Kimisinde tüm gün olur ben tüm gün çekmiştim başlarda sonradan sadece sabah bulantilarina döndü zaten 5. Aydan sonra da yavaşlayarak azalmıştı. Valla ben pek biseyim faydasını göremedim yani prilam falan hiç etki etmedi tuzlu kraker beyaz leblebi vs yiyin diyolar belki sende ise yarar

Bnm hic bulantim olmadi hic biseyede tiksinmedim masallahim var hamile degilim gbi 4 bucuk ayim bitiyo 🤓

23 kasımdan beri bulantı çekiyorum. 24-25 inde kadın doğum serviste yattım serum tedavisi aldım. Serumla beraber yemek yiyebildim. Doktor prilam diye ilaç verdi. Geceleri bir tane alıyorum fazla bulantın olursa iki tane al dedi. Dün aldım öğlen 12-13 e kadar bulantı yaşamadım. Sonra tekrar başladı. Ve daha ben henüz bir şey yiyemedim. Suyu da zorlanarak yudum yudum içiyorum. Susuz yapamayan biriyim ben, diğer içecekleri içmezdim hep su içerdim. Suyu içememek öldürüyor. Henüz 8 haftalık 12e kadar devam eder diyorlar. Hayırlısı. Bana taze zencefil önerdi, sizde doktorunuza danışın. Henüz kullanmadım ama yarın almayı düşünüyorum. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Bugün 17+2 olduk, hala bulantıdan düzgüm beslenemiyorum. 😓 İlk haftalara göre epey hafifledi ama. Ben sürekli serum alıyordum maalesef. Ne geleneksel yöntemler ne prilam fayda etmiyordu. 7 kilo verdim şimdiye kadar. 🤐

Ben şuan 11+5 im şuan hiç bulantım yok çok şükür sadece hafif bulantı ile geçirdim galiba günlerimi😊

Back
X