elma ayva kivi salatalık havuc muz bunlar iyi geliyor bana sende dene istersen ama tam anlamıyla gecirmiyor sadece kısa süreli çözüm ,benim 5 .haftamda başladı bulantılarım tam gecti dedim gecen hafta iyiydim son 2 gündür tekrar başladı bulantılarımsekam kızlar. Öncelikle Mevla'm herkese bu güzel duyguyu yasamayı nasip etsin. Benim hamileliğimin 8+2 günü ve cok aşırı bulantı var. İyi gelecek doğal bi yöntem varmı ? Doktorum hap verdi ama tam anlamıyla geçirmedi. Ve hangi haftalar tamamen biter bu bulantı ? Allah yardımcımız olsun
amin saglıkla gelsin miniklerimiz, bir de zorlada olsa birşeyler yemeye calış ac mide daha cok bulanır çünküNe Ev isi ne yemek hicbirsey yapamaiyorum. Cok rahatsiz oluyorum yedigim herhangi birseyden cikicak geri korkusu oluyo. Istede calisamiyorum. Allah yardimcimiz olsun saol tavsiyerin icin denicem ins. Mevlam hayirlisiyla atlatiriz ins bu gunleri. Ama bi yonden de bulanti olmasina seviniyorum,doktor bulantinin olmasi cocugun saglikli oldugunun isaretidir demisti. Oyuzden Allah yardimcimiz olsun
Amin ins cnm Benim . Deniyorum ama bu bulanti yedirmek yerine tiskindiriyor herseydenamin saglıkla gelsin miniklerimiz, bir de zorlada olsa birşeyler yemeye calış ac mide daha cok bulanır çünkü
Allah sabir versin canim. 16 haftaya kadar cok siddetli çektim ben. Yeni yeni kendime geliyorum.sekam kızlar. Öncelikle Mevla'm herkese bu güzel duyguyu yasamayı nasip etsin. Benim hamileliğimin 8+2 günü ve cok aşırı bulantı var. İyi gelecek doğal bi yöntem varmı ? Doktorum hap verdi ama tam anlamıyla geçirmedi. Ve hangi haftalar tamamen biter bu bulantı ? Allah yardımcımız olsun
Ayva elma ve yatmak. Birde bulandıran tüm kokulardan uzak kalmak. Ben 13. Haftadaym yavaş yavaş kendime geliyorum. Kolay gelsin canım ve Rabbm kolaylık versin. Bana ayva çok iyi geldi kahvaltıdan snra yemekten snra midemi bastrsn diye yiyorm hemensekam kızlar. Öncelikle Mevla'm herkese bu güzel duyguyu yasamayı nasip etsin. Benim hamileliğimin 8+2 günü ve cok aşırı bulantı var. İyi gelecek doğal bi yöntem varmı ? Doktorum hap verdi ama tam anlamıyla geçirmedi. Ve hangi haftalar tamamen biter bu bulantı ? Allah yardımcımız olsun
banada hap vermişti ama hap daha çok kötü yaptı ben o bulantıları bol boll meyve yiyerek aştım o haftalarda özellikle elma,havuç,mandalina bol boll ye muzu pek yeme kabız yapıyor.Onun dışında boll salatalık ye oda çok iyi geliyor ve yararlı leblebide biraz dindiriyor.Galeta sabahları kalktığında hemen atarsan ağzına mideni dindirir tutar.İçecek olarak ayran tüket oda mideni tutar bulantını keser yani şu an aklıma gelenler bunlar bunlar hem bulantını kestiği gibi hemde bebeği iyi besliyorsekam kızlar. Öncelikle Mevla'm herkese bu güzel duyguyu yasamayı nasip etsin. Benim hamileliğimin 8+2 günü ve cok aşırı bulantı var. İyi gelecek doğal bi yöntem varmı ? Doktorum hap verdi ama tam anlamıyla geçirmedi. Ve hangi haftalar tamamen biter bu bulantı ? Allah yardımcımız olsun
Bebeğiniz hayırlı olsun, siz bi doktora görünün belki takviye ilaç verir. Ben de hamilelikte aşırı mide bulantısı çektim 16.haftada azalmıştı. Çok kilo verdim ama bir zararı olmadı çünkü puan bebek sizin depolarınızdan kullanıyor. Tuzlu şeyler bir nebze rahatlatıyor. Haşlanmış patates de yiyebilirsiniz bana iyi gelmiştiMerhaba arkadaslar ben 6ncı haftamdayım.. çok fazla mide bulantım varyataktan kalkamıyorum ne yesem kusuyorum.. su bile içemiyorum ondan bile tiskiniyorum.. mutfaga giremiyorum resmen.. meyve zencefil filan hic birsey istemiyor canım.. napabilirim başka bilmiyorum lütfen yardım edin.. 5 günde 2 kilo zayıflamışım.. bunlar normal mi doktora gitmem gerekir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?