Hamilelikte mide bulantısından hastanede yatan var mi ?

Sevgiiia130

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
43
11
8
25
Merhaba hanımlar gebeliginin 7 haftasındayım ve mide bulantilarim gittikçe çoğalıyor ve istiğfar edecek duruma kadar geliyorum hicbirseyden mutlu olamıyorum bunun için acile gidip hastaneye yatanınız varmi veya çare olunabilecek birsey yaparlar mı hastanede yasayanlar nasıl atlattı acaba ?

Merhaba hanımlar gebeliginin 7 haftasındayım ve mide bulantilarim gittikçe çoğalıyor ve istiğfar edecek duruma kadar geliyorum hicbirseyden mutlu olamıyorum bunun için acile gidip hastaneye yatanınız varmi veya çare olunabilecek birsey yaparlar mı hastanede yasayanlar nasıl atlattı acaba ?
Geçmiş olsun, o kadar bulantim olmadı ama bulantısı olan arkadaşlara ilaç veriyorlardı, bana da Dr ilk görüşmemizde, bulantin olursa zencefil çayı içebilirsin, çok kusar hiç bir şey yiyemezsen de serum vermemiz gerekir demişti.. çubuk kraker tuzlu ayran ve zencefil bana iyi geliyordu . Kötü olursanız gidin Dr a bir çözüm bulurlar

Prilam hap iyi geliyormuş Doktorunuza da bir sorun isterseniz , çok geçmiş olsun

Ben düşük tehlikesi için hastaneye yattığımda(11sene önce) hastanede yatanların çoğunluğu mide bulantısını ağır geçirenlerdi. Ben hamileliğimde mide bulantısı yaşamadım.

Merhaba cok gecmıs olsun. Ben de aynı durumdayım. 9. Haftayı dolduruyoruz. Neler çektiğimi bir ben biliyorum :silah:
2 3 günde bir acilde yatıyorum. Serum ve içine zofer alıyorum. Her sabah 4mg tablet formu zofer ve her gece 2 prilam tablet alıyorum. Buna rağmen acillik oluyorum. Ve bazen işe yaramıyor. Ama obur turlu kusmalar ve susuzluk yüzünden daha kötü oluyorum. Tansiyonum cok düşük zaten.
Bulantı ilaçlarını deneyebilirsiniz. Ben tamamen rahatladım diyemem ama içmesem cok daha kötü.
Acile gönderen bizim kendi doktorumuz bu arada. Kötü hissedersiniz hiç beklemeyin bir acile girin. Zaten içerideki doktor da sizi muayene edecektir.

Back
X