hamilelikte mide ekşimesi yardım???

yeniumut84

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
115
0
16
Aydın
kızlar mrb. 8 haftalık gebeyim. bulantı ve kusmam yok ama aşırı derecede mide ekşimesi yaşıyorum.midem çok rahatsız. o yüzden zorlada olsa kusuyorum ozaman rahatlıyorum ancak..soda içiyorum ama pek faydası yok gibi.çpk rahatlatmıyor.sanki daha şişiriyor midemi..ne yapacam bilmiyorum bu yüzden artık ne yiyorum ne içiyorum nasıl olsa ekşiyecek diye. dün akşam afedersiniz kustum ama taa öglen yediklerimi. bu sabahta normal domatae salatalık peynir zeytin yedim.bence hafifi bir kahvaltı ama 3 saat önce yediklerimi yine çıkarttım yine ekşime sorunum devam ediyor.ne yaacam beslenemiyorum artık.kilo bile verdim.böyle giderse bebek hiç büyüyemeyecek.çok zor durumdayım.fikir istiyorummm.doktora gitmek son carem olacak

canım her insanın farklı şekilde bulduğu çözümler var.kendini dinle,mesela ekşime hissettiğin o an içinden birşey yemek geçmiyormu?
ben çareyi elmada buldum.uyanır uyanmaz yiyorum bir tane 5 dakikada kesiyor ekşimeyi.normaldede reflüm var zaten resmen derdime derman oldu.dene bakalım sanada fayda verir inşAllah..

teşekkürler canım.bende elmayı bir deneyeyim. inşallah düzeltir.mide rahatsızlığı resmen psikolojimi bozar düzeye getirdi

kızlar siz ekşimeyi son aylar görün ilaç şişesini kafama dikiyorum resmen.... benim 4. aydan itibaren hafif başladı ilk zamnlar ne bulantı ne kusma ne ekşime sadece gaz sancılarım vardı okadar.. ama son 2 aydır heleki son 3 haaftadır gece uykudan uyanıp şurup içiyorum
hamur işi ve bol salçadan uzak durun... gerçi siz ilk aylardasınız sanırım yakın zmanda mideniz rahatlar vücut gebeliğe alısınca gebelik büyük bir sabır gerektirir:) hepinize bebişleriniz simdiden hayrlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…