hamilelikte mide ekşimesi

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
Selam arkadaşlar...Bu hafta sonu 6. ayımızı doldurup 7. aya başlıyacaz oğluşlumla inşlahh..kızlar mide yanmalarım,ekşimelerim çoğalmaya başladı..özelliklede yatarken uykularımı bölmeye başladı..ballı süt içiyorum geçirsin diye ama pekde işe yaramıyor..önerileriniz varmı bu konuda ??

gaviscon Tr deki sekli rennie surup galiba ..
soguk sut iki yudum

sicak sut fena yapar mideyi
bide eydiklerinize dikkate din ne yeyince daha çok oluyor, meel aben mayali hamur isi yeyince çok oluyor mide yanmalarim..

gaviscon Tr deki sekli rennie surup galiba ..
soguk sut iki yudum

sicak sut fena yapar mideyi
bide eydiklerinize dikkate din ne yeyince daha çok oluyor, meel aben mayali hamur isi yeyince çok oluyor mide yanmalarim..

evet canım yediklerimle de alakalı bunu da farkettim.mesela fazla baharattır acıdır yada sarımsaklıdır onlar dokundu bana. ama şuda var işte tamda bilemiyorumki ne yersem dokunur dokunmaz..sıcak süt içmiyorum artık zaten baktım soğuk daha rahatlatıyor

Ballı süt değil de, yanma sırasında bir iki yudum soğuk süt deneyin.İşe yarıyor. Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…