Hamilelikte Mide Yanması

Dilek48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
6
0
36
Muğla
Arkadaşlar lütfen bana acil bir öneride bulunun 3 aylık hamileyim ve 2 gündür aşırı derecede mide yanmalarım var bu yüzden bişey yiyemez oldum yesemde midemde tutamıyorum.Resmen midem asit bombası gibi....Bunu gidercek ilaç varmıdır.Teşekkürler ...

Şu anda ben de aynısını çekiyorum. Nette sadece beslenmene dikkat etmen gerektiği yazıyordu. Soğan mı ne yaptı bana anlamadım.

İlaç bilmiyorum ama bildiğim yemekleri karıştırma. Önce su iç Sonra tatlı ye sonra yemek ye. Ve yemekten 3 saat sonrasından sonra bol bol su içmeye çalış.

Ben bir gün uymadım buna işte çekiyorum. Bende hem yanma var şu an hem de gaz bombası gibiyim söylemesi ayıp

:25: :17:

H bir de eskiden mesela soğan dokunmazdı ama artık dokunuyor. Yani hamileliğin sana getirdiği yeni yeme alışkanlıklarını iyice keşfet. Kendinin doktoru olacaksın.

Doktor ilaç veriyor ama sonra diyor ki kaynağını kurutmadıktan sonra ilaç bir yere kadar....:54:

Doktorunuza söyleyin size şurup vericekdir. Birde yavaşca 3 yudum süt için. Yemekden sonra hemen uzanmayın. Geçmiş olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Son düzenleme:
bendede çok oluyordu canım, mide yanması yoğut çok iyi geliyor, dene istersen hala ara ara oluyor dolaptan alıp soğuk soğuk yiyorum, çok sürmüyo geçiyor, hem bebeğede yarar, bide yatarken yastığını yükselt, daha rahat ediyosun, insallah gecer canım..

elma yemeniz sizi rahatlacaktir hem bebeginiz icin de faydali. ayrica doktorunza sorarsaniz size surup onerecektir. bu surubun hicbir yan etkisi yok hamilelikte ne size ne bebege..

bu mide yanmasindan benim kadar ceken yoktur ölüm resmen, gece gunduz ölüyorum acisindan. dogursam artik :43:

Mide yanmasını ben son aylarda yaşamıştım arkadaşlar, dr Rennie şurup vermişti. Siz de dr unuza danışın mutlaka..

Back
X