hamilelikte mide yanması

sad_cedric

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
156
11
298
Arkadaşlar 37+3 deyim gebeliğin nerdeyse 20. Haftasından beri yemek borusu yanmasi yasiyorum :( doktora söyledim rennie şurup verdi fakat o da en fazla yarim saat işe yariyor şişeyi agzima dikesim geliyor resmen :( ilik sut badem bal hep demedim sonuç yok son uç hafta ama çok zorlaniyorum var mi ayni problemi yaşayan çözümü olan :(

Arkadaşlar 37+3 deyim gebeliğin nerdeyse 20. Haftasından beri yemek borusu yanmasi yasiyorum :KK43: doktora söyledim rennie şurup verdi fakat o da en fazla yarim saat işe yariyor şişeyi agzima dikesim geliyor resmen :KK43: ilik sut badem bal hep demedim sonuç yok son uç hafta ama çok zorlaniyorum var mi ayni problemi yaşayan çözümü olan :KK43:
Bebeğin saç büyümesinden kaynaklanıyo mide yanması bende de oldu yağlı yiyecekler yeme su iç bol bol

canım bende 23. haftanın içindeyim
gebelikten önce ne mide yanması ne reflü nedir bilmezdim
hamileliğin 6. haftasından 14.haftasına kadar şiddetli bulantı kusmayla geçirdiğim dönemden sonra
şuan kusmalarım yok ancak mide yanmalarım hep oluyor
dediğin gibi bende geviscon çiğneme tableti alıyorum ama banamısın demiyor
midem yemek borum alev alev yanıyor
hatta sabahları bazen öğürdüğümde hefif pembemsi kan lekesi geliyor.
yapacak bişe yok sanırım
gebelik bitene kadar bunu böyle çekicez :((

canım bende 23. haftanın içindeyim
gebelikten önce ne mide yanması ne reflü nedir bilmezdim
hamileliğin 6. haftasından 14.haftasına kadar şiddetli bulantı kusmayla geçirdiğim dönemden sonra
şuan kusmalarım yok ancak mide yanmalarım hep oluyor
dediğin gibi bende geviscon çiğneme tableti alıyorum ama banamısın demiyor
midem yemek borum alev alev yanıyor
hatta sabahları bazen öğürdüğümde hefif pembemsi kan lekesi geliyor.
yapacak bişe yok sanırım
gebelik bitene kadar bunu böyle çekicez :KK43:(

Ya benim hic bulantim falan olmadi ama yanma mahvetti:KK43: az az sık sık ye kizatma yagli baharatli yeme cok su ic dicem de ben hepsini yapiyorum yine de yaniyor benim az kaldi allah senin yardimcin olsun

Ya benim hic bulantim falan olmadi ama yanma mahvetti:KK43: az az sık sık ye kizatma yagli baharatli yeme cok su ic dicem de ben hepsini yapiyorum yine de yaniyor benim az kaldi allah senin yardimcin olsun

dediğin gibi baharatlı yaglı normaldede yemiyorum zaten
suyumuda bol bol içiyorum ama nafile...
kusmalarım durdu ya bunada razıyım diyorum artık
gebelik olayıda böyleymiş napalım mecbur katlanıcazo_O

Bende ayni durumdayim bazen gun icinde yemek borum o kadar yaniyo ki yemek yerken canim yaniyo. Soğuk su veya süt anlik rahatlik sağlıyor o kadar. Ilac kullanmadim hic

Back
X