Hamilelikte mide yanması:-(

emine_eray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
29
19
8
37
Lütfen yardım artık gece uyutmuyor bu reflü 28 haftalik bebeğim yaklaşık 15 gündür gece uykularim bölündü Karnım kasiliyir midem ve boğazım yanıyor ne yapabilirim rahatlamak için. .....

cnm aynı durum bende de var elma ye diyorlar yiyorum ama geceleri kötü oluyroum özellikle... domates de asit yapıp yakıyor mideyi.. dikkat ettim de.. domatesten uzak durmak gerek sanırım... Bi de yemeği çok erken yicez galiba geç yiyince gece asit çok oluyor

Bende de var o sıkıntı çok fazla ne yiyip icsem çok kötü :( uyumadan koyu ayran yapıp iciyorum azda olsa rahatlatiyor.. Soda süt daha beter mahvediyor beni

Kızlar sade maden suyunu tavsiye ediyorum ben nerdeyse ilk haftalardan beridir mide sorunu yaşıyorum maden suyu çok iyi geldi bana . Doktorum da günde 2 -3 tane icebilrsin dedi.. kan dolaşımı için de fahdalıymış deneyin derim

Kizlar benim doktorum rennie cigneme tabletibyada gaviscon surup icebilirsin sikinti olmaz. Hangisinin tadini seviyorsan kullan dedi

Bende rennie duo resmen kafama dikesim geliyor anlamadığım özellıkle gece artıyor :(
Soda bi süreliğine iyi geldi diyebilirim ama süt bende gaz sancısı yaptı :( yeşil elma da tavsiye ederim

Back
X