hamilelikte miğde bulantısı :(

Bende de basladi canim. Bolbol limon ve tuzlu salatalik yiyorum ben
Çok fazla tuz tüketme iyi degil benimde 7 haftada başlamıştı ne denediysem hep anlık geçiyordu maalesef bi çare yok ama 12 haftalıkken azaldı şimdi çok şükür rahatım arada oluyo tabi ama bunada şükür

Aç kalmamaya dikkat edin migdeniz boş olmasın hiç olmazsa bi parça ekmek yiyin ki migdenizdeki o sarı acı suyu emsin ben kreker sarı beyaz leblebi zencefil salatalık elma hepsini denedim bana sade soda çok iyi gelmiş ti günde 2 bazen 3 defa içiyorum allah yardımcınız olsun işallah en kısa zamanda geçer benim azaldı kiminin 9 ay sürüyormuş

Tabskyeleri iz icin tesekjur ederim kizlar simdilik kontrol altina alabiliyorum cok sukur ve evet ac kalmamakta cok fayda var

leblebi yiyin arkadaşlar bana doktor leblebi önerdi mide asitini denegelediği için çok iyi geliyor

Herkese sağlılı huzurlu mutlu uzun ömürlü evlatlar ve kolay doğumlar :)

Ben ilk 3 ay tuvalette yaşadım. limonu bir file alıp sıktım suyunu içtim içine tuz dökerek, salatalığı tuz ve limonla yedim. tuzlu sade çubuk kraker ve bol yeşil elma yedm. miden boş kalmasın dedi doktor abur cubur yiyceğime bol fındık leblebi ve ceviz yedim. tam bulantım gün içinde geçiyo derken tekrar başlıyodu. ben sabah bulantılarını öyle atlattım. sakın midemiz boş kalması diye kendinizi bol ekmeye falan vermeyin acayip kilo alırsınız. bugün 18+6yım yani 5. ayıma girdim daha 3 kilo aldım. bol su için. inşallah tez zamanda geçer. gerçi bu günlerde benimde mide ekşimem başladı ya hayırslısı olsun :)

10. Hafta bitti benim de lavaboya kosturacak kadar hic olmadi ama surekli her kokudan tiksiniyorum. 2 gundur baya azaldi. Muz seftali tuzlu cubuk kraker ve bol su iyi geliyor bana da. Ozellikle muz ama sert olan yumusamis muz degil.

kızlar benim miğde bulantısı olan varmı

Hiç istifra etmedim ama her yiyecek midemi bulandırıyordu, evde yemek yapamadım 3 ay ama sabret 4. Ayda bıçak gibi kesildi. Hamileliğin en güzel aylarını 4 5 6 da yaşayacaksın inşallah. Beslenmeni aksatmamaya dikkat et ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…