Hamilelikte migren

zimzum

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
59
15
8
37
Arkadaşlar merhaba 7+5 haftadayım ama korktuğum başıma geldi iki gündür migren atağı yaşıyorum.migreni olan hamilelikte tutan var mı benim gibi?Varsa nasıl başa çıkıyosunuz nolur bana bi tavsiye verin yaşayanlar bilir dayanamıyorum :(

Arkadaşım ben de hamileyken aynı sıkıntıyı yaşamıştım, birgün o kadar dayanılmaz olduki acile gidip novalgine iğne yaptırmıştım.Cok zor evet ama bebeğimizin sağlığı için katlandık.Ben çok artacağını hissettiğimde parol içerdim ki hamilelikte en zararsız ağrı kesicidir.

Arkadaşım ben de hamileyken aynı sıkıntıyı yaşamıştım, birgün o kadar dayanılmaz olduki acile gidip novalgine iğne yaptırmıştım.Cok zor evet ama bebeğimizin sağlığı için katlandık.Ben çok artacağını hissettiğimde parol içerdim ki hamilelikte en zararsız ağrı kesicidir.
Minoset kullanın.2 çeşidi var ama gebelikte kullanılanı alın.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Buz torbası ile geziyorum bir de çok dayanılmaz olursa parol içebileceğimi söyledi doktorum

Back
X