Olan olmus cnm stres yapma doktorun bisi olmaz dediyse stres yapma artik yoksa sitres daha cok etkiler bebegini artik uzme kendini bilincli olmayarak yapmissin ve dikkat et cnmKizlar kendimi gerizekalı gibi hissediyorum suan 14 haftalik hamileyim siddetli migren ataklarim ve bitmeyen kasık ağrılarım sebebiyle minoset kullanabileceğimi söyledi dr um ancak eczane plus mu normalmi dedi fark ne dedim sadece birinin ateş düşürücü etkisi var dedi ki hamile olduğumu söylediğim halde uyarmadı hafif atesim vardı plus aldım bu zamana kadar da epey kullandım çıldırmış durumdayım nasil bir kafa Yarabbim arastirmadim bile acilde dr a sordum üniversite hastanesi Farmakoloji bölüm une hut dedi kendi özel dr um bişey olmaz haftan ileri olsaydı erken doğum u tetiklerdi dedi ama icim yinede rahat değilherzaman herseye o kadar dikkat eden ben bu sefer nolduda kaldım kendimi cok suclu hissediyorum (((
Cnm minoset plus mu kullanmıştın bende haftada 2-3 kullandımBende kullandim bas agrisi icin ama haftada 1 aldim cok sık icememeye dikkat ettik.parola gecis yap artik.birsey olmaz sikma canini.
Plus kullandim.cok sikinti olmaz endiselenme.Cnm minoset plus mu kullanmıştın bende haftada 2-3 kullandım
Ilk 3 aydami kullandın cnm bebisini rabbim sana bağışlasın cok korkuyorum sen nekadar kullandinCanim cok dert etme. Bana doktorum parol yoksa minoset kullanabilirsin demisti. Esim de minoset plus almisti. Kullandim cok sukur gayet saglikli yavrum.
Teşekkür ederimPlus kullandim.cok sikinti olmaz endiselenme.
Cok agrim oluyordu o yuzden kullanmistim ama cok uzun sure kullanmadim. 1hafta gunde 1 falandi sanirim.Ilk 3 aydami kullandın cnm bebisini rabbim sana bağışlasın cok korkuyorum sen nekadar kullandin
Cnm umarım bi problem olmaz dr uma güveniyorum ama acaba da demiyor değilimOlan olmus cnm stres yapma doktorun bisi olmaz dediyse stres yapma artik yoksa sitres daha cok etkiler bebegini artik uzme kendini bilincli olmayarak yapmissin ve dikkat et cnm
Acabalardan kurtul hic bisi olmuycak sitres yaparsan olmasa bile sitresten olur sitres insanin en buyuk dusmani cnmCnm umarım bi problem olmaz dr uma güveniyorum ama acaba da demiyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?