HAMILELIKTE NE YIYORSUNUZ?

Mucizemkalbim

oglummm biricigim sabirsizca bekliyorum seni
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
447
228
18
41
Selam arkadaslar herkes hamileligindene yeyip ictigini soylers bir birimize fikir vermis oluruz... ben baslayim bol bol su sut mercimek yumurta ceviz meyve ve olabildikce sebzeyle balik agirlikli beslenmekte fayda var

Her şey ama bugün nedense istahim kapalı midem bulaniyor

Günde 1 bardak süt içmeye çalışıyorum akşam yatmadan. Sabah muhakkak bir yumurta olmazsa olmaz. Bol zeytin peynir falan. Haftada bir balık yemeye çalışıyorum ama bu aralar yiyemedim. Bu zamana kadar toplam 7 kg aldim

Günde 1 bardak süt içmeye çalışıyorum akşam yatmadan. Sabah muhakkak bir yumurta olmazsa olmaz. Bol zeytin peynir falan. Haftada bir balık yemeye çalışıyorum ama bu aralar yiyemedim. Bu zamana kadar toplam 7 kg aldim
Anladim ben toplamda 10 kilo aldim 3 bardak sut ic bence.. yogurt de tuket ceviz onemli..sebze falan

Ceviz bir kavanoza iç çıkardım doldurdum günde bir tüm yiyorum abartmamak lazım ishal yapiyor

Zaten yoğurdu kendim mayaliyorum organik en önemlisi.

Annem sağolsun biz evlenene kadar hazır yoğurt ağzımıza surdurmedi. Damak doğal yoğurda alışık o yüzden. Ben de mecburen öğrendim mayalamayi. Hazır yoğurt yedim evlenince ama midemi bulandırdı o yüzden en son tercihim hazir dan yana

Annem sağolsun biz evlenene kadar hazır yoğurt ağzımıza surdurmedi. Damak doğal yoğurda alışık o yüzden. Ben de mecburen öğrendim mayalamayi. Hazır yoğurt yedim evlenince ama midemi bulandırdı o yüzden en son tercihim hazir dan yana
Iyi masallah guzel yapiyorsun madem.. bol bol tuketmen lazim..

Back
X