merhaba hanımlar ben 19 haftalık gebeyim biraz enfeksiyonum var ve beyaz akıntım kokusuz ve de su şeklinde akıntım oluyor normal mi acaba bazen su şeklinde akıntının ortasında beyaz akıntı oluyor ama kötü bir koku yok Bebek suyu mu diye korkuyorum
Benim hamileligimde de olmustu hatta merak edip internetten arastirmistim. Yorumlarda bebegin suyu olabilir diye okuyunca butun gece aglamistim.. Ama oyle bisey degilmis doktorum onunla bi alakasi olmadigini soylemisti sizde yakin zamanda giderseniz doktorunuza danisin ve bebeginizin suyunun ne durum da oldugunu sorun yardımcı olacaktir.
Hamilelkte o akıntı norml diye biliyrum 2 kızmda da oldu bi sıkıntı çıkmadı çocuğun suyu bu haftalarda gelmez gelse bile su gibi akıyr zaten o zaman anlarsın
Herkesin foş diye akmıyor.. Anneminde dogumdan 1 hafta once azar azar gelmiş. Benim suyum gelmedi dogum esnasinda patlattilar.. Herkesin dogum hikayesi farkli dedigim gibi doktorunuza danisin
32haftalik gebeyim.. dediginiz akinti ilk haftalardan beri oluyor. Yalnz bazen cogaliyor bazen gunlerce akinti olmuyor. Hareket ettiginde ev isi yaptigmda sanki daha cok geliyor..
Bebegin.suyu oldugunu sanmyorum. Kontrollerde derdi doktorunuz bi sikinti olsa,amniyon sivisinin ne seviyede oldugu da goruluyor cunku usg.de...
Tamamen su gibi hatta Bi Zaman sonra kuruyor çıkışını da hissediyorum ufak damla şeklinde cok hareket ettiğimde bazen otururken de oluyor doktoruma iki kere sordum birinde usg bakıp su miktarı güzel Dedi diğerinde bakmadı normal Dedi ben de bugün Bi yerde okudum normal su şeklinde ise amniyon sıvısıdır diye o yüzden endişe ettim
Enfeksiyonda olabilir ama bi haftada azar azar gelerek doğum olacağını sanmam sonçta bebeğin blnduğu kese yırtılıyor anne içinde bebek içinde tehlikeli bi durum
Enfeksiyonda olabilir ama bi haftada azar azar gelerek doğum olacağını sanmam sonçta bebeğin blnduğu kese yırtılıyor anne içinde bebek içinde tehlikeli bi durum
Yalnız bu şikayetim uzun süredir var ama karnım büyümeye devam ediyor su ile ilgili Bi sıkıntı olsa büyüme ile ilgili de olurdu sanırım randevuma daha var gidince yine danışacağım inşallah