• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte okunması gereken kitaplar

iklimm-26

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
174
80
18
35
merhaba kızlar. 5 haftalık hamileyim şimdiden gebelik ile ilgili kitap okumak istiyorum.özellikle hafta hafta gebelik gelişiminden bahseden Okuduğunuz önerebileceğiniz kitaplar var mı

Gebelikte ilgili kitap yerine nette hafta hafta gelişim yazıları takvimi oluyor ordan takip edebilirsiniz. Asıl annelige dair kitaplar okumanızı tavsiye ederim. Benim hamileligim çok kötü geçtiği ve neredeyse 9 ay boyunca hastanede yattığım için hiç kitap okuyamadim keşke diyorum okuyabilseymisim.

merhaba kızlar. 5 haftalık hamileyim şimdiden gebelik ile ilgili kitap okumak istiyorum.özellikle hafta hafta gebelik gelişiminden bahseden Okuduğunuz önerebileceğiniz kitaplar var mı
Gebelikle ilgili değil ama sonrası için kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını kesinlikle önerebilirim. Son iki ayınızda okumaya başlayabilrsiniz. Bu uyku için. Genel bakım yada daha özel bi konu varsa o şeklde araştrmanızı tavsye ederim.

Back
X