Hamilelikte oluşan ağrılar!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2.711
2.549
133
Selamunaleyküm güzel kardeşlerim.Hamileliğimin 15. haftasındayım.Hamileliğimin başından beri sağ tarafımda ağrı genelde hep hissetmişimdir.Bazen kasık bölgemde olmuştur ağrılar.Bu ilk hamileliğim ve dün geceden beri sağ tarafımda kasık mı desem yumurtalığım mı desem garip bir ağrı başladı.Normal mi değil mi bilemiyorum.Yürürken falan hareket ederken ağrıyı daha çok hissediyorum.Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse mutlu olurum.Kan falan gelmedi düşük tehlikem hiç olmadı.Ama bu ağrılar normal mi normal dışımı hiç anlayamıyorum.

Bende aynı senin gibiyim daha yeni hamileyim ama adet olcak gibi karın ağrılarım oluyo leke falan yok çok şükür .

F Frkzhd canım en başlarda adet olacak gibi şişiyordu kanrım sancılar oluyordu ama yoğun değildi bazı günler tamamen geçiyordu bilmiyom doktora sormak lazım ne olursa endişe etmeliyiz diye benim kontrol cuma bekleki gelsin o gün :(

F Frkzhd canım en başlarda adet olacak gibi şişiyordu kanrım sancılar oluyordu ama yoğun değildi bazı günler tamamen geçiyordu bilmiyom doktora sormak lazım ne olursa endişe etmeliyiz diye benim kontrol cuma bekleki gelsin o gün :KK43:
Bi kaç kişi burda normal olduğunu yazdı bana. Bende gidince sorucam doktora

Aleyküm selam Can'ım , benim doktorum en ufak Ağrı'yı bile önemser , hatta Ağrı'lardan biri 2 aydır hastanede yatmama sebep oldu , erken doğum tehdidi başladı , her ağrı kötü diye tabi ki birşey yok csnım ama önemse ihmal etme , mutlaka görün kafan rahat olsun ..
Selamunaleyküm güzel kardeşlerim.Hamileliğimin 15. haftasındayım.Hamileliğimin başından beri sağ tarafımda ağrı genelde hep hissetmişimdir.Bazen kasık bölgemde olmuştur ağrılar.Bu ilk hamileliğim ve dün geceden beri sağ tarafımda kasık mı desem yumurtalığım mı desem garip bir ağrı başladı.Normal mi değil mi bilemiyorum.Yürürken falan hareket ederken ağrıyı daha çok hissediyorum.Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse mutlu olurum.Kan falan gelmedi düşük tehlikem hiç olmadı.Ama bu ağrılar normal mi normal dışımı hiç anlayamıyorum.

Periper89 Periper89 normalde zaten ağrılarım vardı bu kez değişik bir ağrı yaşıyorum bilmiyorum doktora gideceğim cuma günü inşallah canımı çok sıktı :(

Periper89 Periper89 normalde zaten ağrılarım vardı bu kez değişik bir ağrı yaşıyorum bilmiyorum doktora gideceğim cuma günü inşallah canımı çok sıktı :KK43:
Bol su iç , 2,3 litre tüket ve sol tarafına uzan yatmaya çalış bana hep öyle diyorlar inşallah hiç birşey yoktur Can'ım :dua:

Doktoruna mutlaka danış , bende ilk iki ay hasta olacak gibi ağrılarım oldu hatta ikinci ayın ortasında lekelenme yaşadım doktorum tutunma problemi olabilir deyip kan testi yaptırdı çok şükür hiçbirşey çıkmadı herikimizde iyi ve sağlıklıyız şuan.
Kalp damar cerrahı bi hocayla görüşmem gerekti varis problemimden dolayı. Hoca hamileler sol tarafına yatmalı diye tavsiyede bulundu bana.

Doktoruna mutlaka danış , bende ilk iki ay hasta olacak gibi ağrılarım oldu hatta ikinci ayın ortasında lekelenme yaşadım doktorum tutunma problemi olabilir deyip kan testi yaptırdı çok şükür hiçbirşey çıkmadı herikimizde iyi ve sağlıklıyız şuan.
Kalp damar cerrahı bi hocayla görüşmem gerekti varis problemimden dolayı. Hoca hamileler sol tarafına yatmalı diye tavsiyede bulundu bana.
solada yatılmıyor ki kalbim ağırıyor :(

Burada bir forumda sağ tarafına yatan bir gebenin şikayetleri olduğunu okumuştum.
Hatta böbrekle ilgili sıkıntım var diye yazmıştı doktoru sağına yatma demiş.
Bende kendi doktoruma sorduğumda gebeler sağına yatmaz zaten dedi bana, sağ tarafta kalbe giden ana bir damar varmış sağa yatmak hem bebek hem bizim açımızdan sıkıntı yaratıyormuş.
Gebelik haftam çok erken belki ilerleyen haftalarda bende yatamayacağım soluma, psilolojik mi gerçek mi bilmiyorum ama şuan solum da çok rahatım.
Kalp olayını doktoruna danışmalısın bence biz ne desek boş...

Burada bir forumda sağ tarafına yatan bir gebenin şikayetleri olduğunu okumuştum.
Hatta böbrekle ilgili sıkıntım var diye yazmıştı doktoru sağına yatma demiş.
Bende kendi doktoruma sorduğumda gebeler sağına yatmaz zaten dedi bana, sağ tarafta kalbe giden ana bir damar varmış sağa yatmak hem bebek hem bizim açımızdan sıkıntı yaratıyormuş.
Gebelik haftam çok erken belki ilerleyen haftalarda bende yatamayacağım soluma, psilolojik mi gerçek mi bilmiyorum ama şuan solum da çok rahatım.
Kalp olayını doktoruna danışmalısın bence biz ne desek boş...
bende solumda rahat ediyom hatta sağa yatıyorum uyuyamıyorum sola çekiyor uykum.ama dinen sağa yatmak uygun görülüyor diye kafam karışık :( bende cuma nasipse doktoruma bir sorabilsem :(

Back
X