Acaba kullanacağınız vitaminleri doktora sorsanız daha iyi olmaz mı? Çünki bazen vücutlarımızın ihtiyacı olmuyo ve fazlası zarar verebiliyo.. Önce test yapar ihtiyaç varsa zaten en iyisini önerir diye düşünüyorum... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla inşallah:))
yorumunuz için teşekkürler
tabi ki doktoruma söyleyeceğim
doktorlar genelde balık hapını tercihe bırakıyor ister kullan ister kullanma diyor
hepsi de özel firmalar olduğundan isim vereceğini düşünmüyorum
o yüzden burda sormak istedim
canım ben natures bounty kullanıyorum..1000 mg ve günde 1 kez alıyorum..bunların içinden GNC al bence, fish body oil yazanı olsun..
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
hamile misiniz?
kaçıncı haftada başladınız?
benim için erken mi acaba?
o zaman ben de başlayabilirimcanım ben 12. haftadan sonra başlamıştım ama hamileliğin başından beri kullanan arkadaşlar da var, kimisine göre ilk 3 ayda önemli, kimisine göre 4. aydan itibaren önemli..ama ben 3. aydan sonra başladım ve doğum sonrasına kadar devam edeceğim nasip olursa..
ben de çok balık yiyemediğimden alıcamBen de 17 haftalık hamileyim özellikle balığı hiç bir şekilde yiyemiyorum hiç bir çeşidini hatta. omega-3 içerek bunu destekleyebilir miyim?
Ben de 17 haftalık hamileyim özellikle balığı hiç bir şekilde yiyemiyorum hiç bir çeşidini hatta. omega-3 içerek bunu destekleyebilir miyim?
o zaman ben de başlayabilirim
çok kilı yapıyor mu acaba?
ben de çok balık yiyemediğimden alıcam
tabi ki destekleyebilirsin
arkadaşlar balık yiyemiyorsanız semizotu yada ceviz yiyin yani kimyasal bi madde vücuda almaktansa ben sevmediğim halde bebğim için balık yiyorum haftada bir kez.
aklımdaki firmalar gnc,solgar ve nutriwaydi
biraz araştırma yaptım
gnc omega-3 içindekiler
3 yumuşak kapsül için;
LA (Linoleic Acid)(omega-6) 463mg
ALA(alpha-Linoleic Acid)(omega-3) 378mg
Oleic Acid(omega-9) 455 mg
EPA(Eicosapentaenoic Acid)(omega-3) 180 mg
GLA(Gamma-Linoelenic Acid)(omega-6) 180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)(omega-3) 120 mg
Lipase 1200 Unite
solgarda sadece epa(360mg) ve dha(260mg) varmış
içeriği çok kısıtlıymış
nutriwayda de sadece ikisi var ve mgları epa 180 mg, dha 120 mg
en iyisi gnc çıktı ama gncnin kötülüğü günde 3 kapsül
kim yutacak günde 3 taneyi ya
kararsız kaldım
solgar mı iyi dersiniz bu şartlar altında?
Ben de 17 haftalık hamileyim özellikle balığı hiç bir şekilde yiyemiyorum hiç bir çeşidini hatta. omega-3 içerek bunu destekleyebilir miyim?
Arkadaşlar konu duralı 6 ay olmuş ama omega 3 hakkında birşey sormak istiyorum size.. ben şuan 6 aylık hamileyim yaklaşık 2 aylık hamileyken 1kere kanama oldum ve o zamandan beri progestan kullanıyorum. doktorum coraspin de verdi kanı sulandırmak için,o da gerekiyordu çünkü.. Asıl sorum şu; Solgar omega 3 balık yağı kullanmak istiyorum ama internette omega 3 için kanı sulandırır gibi bişey yazıyordu bana zararı olur mu çünkü önceden bi kere kanama olduğum için korkuyorum progestan koruyor aslında ama onu da alırsam nasıl olur benim gibi olan yada bilgisi olanlar yardımcı olun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?