• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte omuz ve boyundan basa vuran agri

minik_oglum

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
758
349
18
mrb arkadaslar 13+4 hamileyim.. 1 haftadir omuzumdan boynuma boynumdan basima gozlerime vuran bir agri var öluyorum ise gidemiyorum kadin dogum doktoru noroloji dedi fakat noroloji flm cekemm dedi parol al dedi hic bir faydasi yok. ben burdan bildilendigim kadariyle acaba tansiyon mu dedim olcume gittim bir gun 12 60 bir gun 9 6 cikti yuksek de degil sanirim ama ilac yok krem yok. benm kadarken benzer agri yasayan var mi... migrenm de yoktu gozlerim bugun azcik daha iyi fakat omuz boyun beni mahvetti korkuyorum... tansiyon surekli inip cikiyo mu acaba ondan da korkuyorum yoksa gebeligin dogasindan gelen bsy mi offf benm gbi olan var mi varsa nolur yazsin

Ahh bu agrı bana okadar tanıdık ki... çook iyi bilirim tatlım.. :olamaz: sag omuzumdan çıkıodu agrı boynum ,başım ,anlım feci şekilde agrıodu ,uyku uyutmuyodu . Tansiyon fln degil bence , hamilelikten . Benimde migrenim fln yok normallde ama hamileligimin ilk 4-5 ayı ara ara böyle agrılar oluyordu ama sonra kesildi . Umarım başka sorun yoktur hamileliktendir sizin agrınızdaHoppa

Ahh bu agrı bana okadar tanıdık ki... çook iyi bilirim tatlım.. :olamaz: sag omuzumdan çıkıodu agrı boynum ,başım ,anlım feci şekilde agrıodu ,uyku uyutmuyodu . Tansiyon fln degil bence , hamilelikten . Benimde migrenim fln yok normallde ama hamileligimin ilk 4-5 ayı ara ara böyle agrılar oluyordu ama sonra kesildi . Umarım başka sorun yoktur hamileliktendir sizin agrınızdaHoppa
ay canim inan cok sevindim ya insallah hamileliktendir... aciYi cekiyorum bide kafama takiyorum :(acaba neden die

ay canim inan cok sevindim ya insallah hamileliktendir... aciYi cekiyorum bide kafama takiyorum :KK43:acaba neden die

Valla cnm hiç takmadım ben neden diye...direk hamilelige vermiştim çünkü o güne kdr hiç okdr şidettli qgırmamıştı... parol içebilirsin hatta ben mentollu kremle anlımı boyun çevremi yaglayıp masaj yapıodum azcıık da olsa iyi geliyordu. Eşim boynuma omuzuma masaj yapıodu ..sıcak duş al,hafif masaj yap anlına . İnş en kısa zamanda senin agrıların da kesilir:KK68:

Back
X