Hamilelikte oruç

Mutluolmakisteyen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
49
14
8
25
Merhaba kizlar 7 haftalık hamileyim. Oruç tutuyorum bulantım ve ağrım yok sadece son saatlerde biraz kötü oluyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu kimi tut diyor kimi tutma yorumlarınızı bekliyorum

Ilk üç ay ve son üç ay kesinlikle sakincalı diye okudum ben. 23 haftalik gebeyim maalesef tutmuyorum. Gebeligimi riske atmak istemiyorum. Allah'ın izniyle kazasini yaparim.

Ilk üç ay ve son üç ay kesinlikle sakincalı diye okudum ben. 23 haftalik gebeyim maalesef tutmuyorum. Gebeligimi riske atmak istemiyorum. Allah'ın izniyle kazasini yaparim.
Durum kişiden kişiye göre değişiyor, önemli olan doktorun ne söylediği. Ben 25+3üm 1 gün tutup 1 gün tutmuyorum. Doktorum izin verdi. Herhangi bir tansiyon şeker hastalığı yoksa bebekte gelişim geriliği erken doğum riski gibi durumlar yoksa doktoruna danışarak karar verebilirsin

Merhaba kizlar 7 haftalık hamileyim. Oruç tutuyorum bulantım ve ağrım yok sadece son saatlerde biraz kötü oluyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu kimi tut diyor kimi tutma yorumlarınızı bekliyorum
Doktoruna sorman çok daha iyi olur, ama bana doktorum kendini kötü hissedersen tutma dedi

Back
X