Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlızca bulantı değil tansiyon problemide yaşayabillirsin başdönmeleri falan aç kalmanda bunları daha çok tetikler tabii.edebilirim heralde çünkü ramazan 1 eylulde baslıyor.benim adet gunum 5inde.eğer hamılelık olursa ogrenene kadar 10 gun falan tutmus olurum.bilmiyorum ama heralde ozamana kadar olurmukı bulantı?tabi allah nasip ederse
bebeğe bişi olmayabilir ama sen idare edebilecekmisin ya bulantı ve kusmalar başlarsa .
bende internette arastırdım biraz ilk adet gununden 27 gun sonra doku ve organları olusmaya baslıyormus kafama takıldı.sanırım bısey olmaz.tskler
hamilelikte tutulan orucun sevabı kadar günahıda var ..bebeğiniz size emanet ve ona iyi bakmanız lazım..bence tutulmamalı ..bebeğinizin anne karnına düştüğü andan itibaren anneye ihtiyacı var onun kanına canına herşeyine..o yüzden beslenmeniz gerekiyor..
iyide bu arkadaş oruç tutmaya başladığında daha hamile olup olmadığının bile fakına varmayacak ramazan 10 günlük olmuşken adet günü geliyomuş zatenkonuyu en başından okursan anlarsın nedemek istediğimi ayrıca o bebek dediğin şey o sıraflarda hücre yığınından başka bişi değil yani annenin yediği içtiyiyle bi alakası olmayacak tamamem annenin vücudunda bulunan vitamin depolarınından yaralanacak. öçnemli olan hamile kaldığını farkettikten sonraki yaşam tarzı e tabi bizde ozamanda oruç tut demiyoruzcanım bebeğe nasıl birşey olmayabilir diyebiliyorsun.doktordan duydunuzmu böyle birşeyi..ayrıca anne beslendikçe bebekte beslenir...