Hamilelikte Ovulasyon Testi??

Kelebekkk80

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
453
369
23
Merhaba kızlar adetime iki gün var bugün merakımdan ovulasyon testi yaptım resmini koyuyorum hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünüyor bilen biri varsa yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• 532998AD-8597-456D-9310-DE062DD7F40A.webp
    532998AD-8597-456D-9310-DE062DD7F40A.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 149
Bende hamileliğimi evdeki ovulasyon testinden öğrenmiştim. Onda çizgi çıkınca test almıştım🥰 sanırım hamilesiniz hayırlısı olsun❤️🥰

Aynen benimde bu şekilde çıkmştı. İmkanınız varsa bi erken testlerden alın muhtemelen çıkacaktır❤️

Aynen benimde bu şekilde çıkmştı. İmkanınız varsa bi erken testlerden alın muhtemelen çıkacaktır❤️
Çoook teşekkür ediyorum. Normal gebelik testim var ama sanırım o da adet günüm gelmeden belli etmez. Şimdi de kayınvalidemlerde misafirim fırsat bulabilirsem eğer çıkıp alayım 😍

Çoook teşekkür ediyorum. Normal gebelik testim var ama sanırım o da adet günüm gelmeden belli etmez. Şimdi de kayınvalidemlerde misafirim fırsat bulabilirsem eğer çıkıp alayım 😍
Ben gidip erken test almıştım sonra da normal test ikisindede çıkmıştı.🤗

Ben gidip erken test almıştım sonra da normal test ikisindede çıkmıştı.🤗
Siz testi ne zaman yapmıştınız? Benim su an adetime 2 gün var bi de yumurtlamam da 20. Günümde oluyo hemen belli olur mu bilemedim. Ay bi de psikolojik mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda böyle ağrı gbi göğsümde ağrı gibi seyler hissediyorum sizde de var mıydı? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙂

Siz testi ne zaman yapmıştınız? Benim su an adetime 2 gün var bi de yumurtlamam da 20. Günümde oluyo hemen belli olur mu bilemedim. Ay bi de psikolojik mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda böyle ağrı gbi göğsümde ağrı gibi seyler hissediyorum sizde de var mıydı? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙂

Şimdi benim gib görünce sizi ben de yazmak istedim. Benim de karın altımda Bi ağrı var. Sağ kasığım ağrıyor ara ara. Göğüslerimde acı var ama adete yakın oluyor zaten. Bi de geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım ama adet oldum . Hiçbir şeyi hamileliği bağlamak istemiyorum 🥺 sonra üzülmeyeyim diye.

Şimdi benim gib görünce sizi ben de yazmak istedim. Benim de karın altımda Bi ağrı var. Sağ kasığım ağrıyor ara ara. Göğüslerimde acı var ama adete yakın oluyor zaten. Bi de geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım ama adet oldum . Hiçbir şeyi hamileliği bağlamak istemiyorum 🥺 sonra üzülmeyeyim diye.
Bende de her ay öyle belirtiler oluyor ama bu sefer sanki kasıklarımda fazlaca hissettim ay bilmiyorum ki ya hayırlısı diyorum kafama takmayayım diyorum ama olmuyor insallahh hamileyizdir ♥️♥️

Bende de her ay öyle belirtiler oluyor ama bu sefer sanki kasıklarımda fazlaca hissettim ay bilmiyorum ki ya hayırlısı diyorum kafama takmayayım diyorum ama olmuyor insallahh hamileyizdir ♥♥

Yaa aynı ben de öyle. Çevremde herkes hamile. Doğum yapmak üzere. Kendimi de garip hissediyorum. Ahh biz bayanlar.

Belki yarın daha da koyulaşır elinizde varsa yapın 😊😊 acaba hangi koyuluk derecesinde olması yeterli oluyodur

Burada çok araştırdım. Bazılarında 2.çizgi hafif çıktığında bile hamile olduğunu anlayanlar var. Bazılarında ise kopkoyu çıktığında anlamışlar. Bazılarında da kopkoyu çıkmasına rağmen adet olmuşlar. Bilemiyorum ki. O kadar büyük mucizelerle dolu ki vücudumuz. Ne nasıl oluyor bilemiyorum inanın ki. Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz bu ay ❣️❣️

Burada çok araştırdım. Bazılarında 2.çizgi hafif çıktığında bile hamile olduğunu anlayanlar var. Bazılarında ise kopkoyu çıktığında anlamışlar. Bazılarında da kopkoyu çıkmasına rağmen adet olmuşlar. Bilemiyorum ki. O kadar büyük mucizelerle dolu ki vücudumuz. Ne nasıl oluyor bilemiyorum inanın ki. Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz bu ay ❣️❣️
En iyisi adet gününü beklemek. Sizce adet günümde normal gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu? Yoksa beklemek mi gerek

En iyisi adet gününü beklemek. Sizce adet günümde normal gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu? Yoksa beklemek mi gerek

Ben de adet günümde yapmayı planlıyorum olmazsam eğer. Adet günümden itibaren her gün yapmayı planlıyorum. Elimde 5 tane var. Eğer adet olmazsam 5.güne kadar deniycem. Pek umudum yok ama 🥺🥺 hayırlısı rabbim den.

Back
X