- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ciddi misiniz su an çok heyecanlandım peki sizin nasıldı çizgilerin koyuluğu filan benimkine benziyor muydu??Bende hamileliğimi evdeki ovulasyon testinden öğrenmiştim. Onda çizgi çıkınca test almıştımsanırım hamilesiniz hayırlısı olsun
![]()
Çoook teşekkür ediyorum. Normal gebelik testim var ama sanırım o da adet günüm gelmeden belli etmez. Şimdi de kayınvalidemlerde misafirim fırsat bulabilirsem eğer çıkıp alayımAynen benimde bu şekilde çıkmştı. İmkanınız varsa bi erken testlerden alın muhtemelen çıkacaktır![]()
Ben gidip erken test almıştım sonra da normal test ikisindede çıkmıştı.Çoook teşekkür ediyorum. Normal gebelik testim var ama sanırım o da adet günüm gelmeden belli etmez. Şimdi de kayınvalidemlerde misafirim fırsat bulabilirsem eğer çıkıp alayım![]()
Hamile duruyorsunuz
Siz testi ne zaman yapmıştınız? Benim su an adetime 2 gün var bi de yumurtlamam da 20. Günümde oluyo hemen belli olur mu bilemedim. Ay bi de psikolojik mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda böyle ağrı gbi göğsümde ağrı gibi seyler hissediyorum sizde de var mıydı? Çok soru sordum kusura bakmayınBen gidip erken test almıştım sonra da normal test ikisindede çıkmıştı.![]()
İnsallahh yaBosa umutlanmıyorumdur umarım
![]()
Siz testi ne zaman yapmıştınız? Benim su an adetime 2 gün var bi de yumurtlamam da 20. Günümde oluyo hemen belli olur mu bilemedim. Ay bi de psikolojik mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda böyle ağrı gbi göğsümde ağrı gibi seyler hissediyorum sizde de var mıydı? Çok soru sordum kusura bakmayın![]()
Bende de her ay öyle belirtiler oluyor ama bu sefer sanki kasıklarımda fazlaca hissettim ay bilmiyorum ki ya hayırlısı diyorum kafama takmayayım diyorum ama olmuyor insallahh hamileyizdirŞimdi benim gib görünce sizi ben de yazmak istedim. Benim de karın altımda Bi ağrı var. Sağ kasığım ağrıyor ara ara. Göğüslerimde acı var ama adete yakın oluyor zaten. Bi de geçen ay hamilelik belirtileri yaşadım ama adet oldum . Hiçbir şeyi hamileliği bağlamak istemiyorumsonra üzülmeyeyim diye.
Belki yarın daha da koyulaşır elinizde varsa yapınBenm de 3 gün var adetime. Ben de bugün yaptım. Sizimkinden Bi tık açık rnekti ama belirgindi. İnşallah hayırlısıyla hamileyizdir yaben de çok istiyorum kısmetse
![]()
Bende de her ay öyle belirtiler oluyor ama bu sefer sanki kasıklarımda fazlaca hissettim ay bilmiyorum ki ya hayırlısı diyorum kafama takmayayım diyorum ama olmuyor insallahh hamileyizdir ♥♥
Belki yarın daha da koyulaşır elinizde varsa yapınacaba hangi koyuluk derecesinde olması yeterli oluyodur
En iyisi adet gününü beklemek. Sizce adet günümde normal gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu? Yoksa beklemek mi gerekBurada çok araştırdım. Bazılarında 2.çizgi hafif çıktığında bile hamile olduğunu anlayanlar var. Bazılarında ise kopkoyu çıktığında anlamışlar. Bazılarında da kopkoyu çıkmasına rağmen adet olmuşlar. Bilemiyorum ki. O kadar büyük mucizelerle dolu ki vücudumuz. Ne nasıl oluyor bilemiyorum inanın ki. Hayırlısıyla gelsinler bebişlerimiz bu ay![]()
En iyisi adet gününü beklemek. Sizce adet günümde normal gebelik testi yapsam sonuç belli olur mu? Yoksa beklemek mi gerek