Hamilelikte ovulasyon testi

Wanda Maximoff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
288
301
33
Hamileliğini ovülasyon testiyle öğrenen güzel anne adayları. Piki yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz? Veya reglinize kaç gün kala gördünüz?
+
Hamilelikle ovülasyon testi illa pik mi olmak zorunda. Pik olmazsa kesin olarak hamilelik olmadığını söyleyebilir miyiz?

Tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler

simdi soyle henuz boyle bir tespit edebilmis degilim ancak su bilgileri verebilriim

oncelikle pik zaten yumurtlama demektir yumurtlamadan sonra pik olmaz ancak siliklesir
kesin olmamakla birlikte cogu hamilelerde ileri zamanda koyuluk artar hatta C cizgisi hic cikmaz sadece T gorunur ama ikisi birdende koyu olablir ancak su varki her pik gebelik anlamina gelmez burada bircok kisi pik olmasina ragmen ertesi gun regl olmus gebe olan biride gayet silik bir cizgi elde etmis ovulasyon testinde yani garantisi yok ancak dedigim gibi sadece T cizgisi oldugunda veya daha yogun oldugunda daha cok umit var diyebiliriz zira hcg hormonu yuzunden C cizgisi silinirmis gebelikte

umarim bu konuda size tecrube edenler de bilgi verir

Teşekkürler cevabınız için

Merhabalar benim merak ettiğim de yumurtlamadan sonra çatlama oldu bende testi aldığım kişi öyle dedi çatlama her yumurtlamadan sonra olur mu yoksa bu tuttuğunun göstergesi mi. Ay bu konularda biraz cahilim kusuruma bakmayın

Yani sorunuzu tam anlamadım. Yumurtlama ve çatlama aynı şey. Ben mi yanlış biliyorum acaba

Çatlamala her yumurtlamadan sonra olur tabi ki. Yumurtlamanın devamında olan bi durum. Gebelikle alakası yok yani

Yani sorunuzu tam anlamadım. Yumurtlama ve çatlama aynı şey. Ben mi yanlış biliyorum acaba
Hayır canım. İkisi farklı şeyler. Yumurtlama, yumurtanın belli bir büyüklüğe ulaşması. Çatlama ise o büyüklüğe ulaşmış yumurtanın yumurtalıktan çıkıp döllenmeye hazır hale gelmesi

canım test yumurtlama da pik yapıyor. çatlama olduktan sonra silik oluyor. hamilelikte nasıl çıkıyor ama onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…