Hamilelikte pecete yeme istegi

Cigdosumm

Minik kızım duru zumra
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
60
31
3
Mrb kizlar kısa kesicem 31 hftalik gebeyim ve son 1 haftadir canim pecete kagit havlu cok yeme istiyor asiri derecede canim cekiyor ve 1 haftadir az az yiyorum sadwce aksamlari. Benim gibi Hamilelikte cani baska seyler isteyen oldumu yediniz mi yada bebege bjr zarari olur mu cunku cok korkuyorum. Kendime engel olamiyorum yardimci olun

Toprak falan duymustum da peceteyi ilk kez duyuyorum. Doktorunuz ne diyor onunla paylastiniz mi?

ay mıdem bulandı :D kıyamam sana bı kere yedıysen bırdaha yeme tatlım zararı olur tabı seluloz mu ne varmıs ıcınde cok zararlı :(

Arkadaşım yağmur yağarken çamur olmuş topraktan yemek istemişti ısrarla. Doktoruda biraz tadabilirsin demişti :D bende bebeğimin emziklerini hazırlarken emzik emmek istemiştim o plastik kauçuk tadı canım istemişti nedense bebeğimden önce emzikleri test ettikten sonra bebek için hazır ettim :D peçete daha iyiymiş

Gercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum of

allah allah cidden topraktan karıncaya kadar acaip şeyler yiyeni duydum da peçete ilk kez duyuyorum.. vücudun tanımlayamadığın bir şeye ihtiyacı olduğu gibi psikolojik de olabilir. kendine engel olamıyorsan acilen doktora gitmelisin.

Demir eksikligi belirtisi, demir ilaci icin doktra sorarak

Kagit pecete yemek zararli, seluloz oldugu icin, lutfen yemeyin

Acil doktora danisin baska nedeni de olabilir, normal bir aserme degil bu

Korkunc geldi bana Allah yardımcın olsun doktoruna sordun mu soyduysan ne dedi

psikolojik ya.

ben aşermenin psikolojik olduğunu düşünüyorum. çünkü herkes kendini aşermeye şartlıyor. kendini gerçekleştiren kehanet durumu.

peçete yeme konusuna da bişey diyemiycem. zararlıdır her akşam yemek.

bastırabilirsin bi şekild.e

Mrb kizlar kısa kesicem 31 hftalik gebeyim ve son 1 haftadir canim pecete kagit havlu cok yeme istiyor asiri derecede canim cekiyor ve 1 haftadir az az yiyorum sadwce aksamlari. Benim gibi Hamilelikte cani baska seyler isteyen oldumu yediniz mi yada bebege bjr zarari olur mu cunku cok korkuyorum. Kendime engel olamiyorum yardimci olun
Sakin oyle bir sey yapmayin.O aserme degil vesvese bence.Size cok buyuk zararlar verebilir size gelen zarar zaten bebeginize de dokunur Allah korusun

psikolojik ya.

ben aşermenin psikolojik olduğunu düşünüyorum. çünkü herkes kendini aşermeye şartlıyor. kendini gerçekleştiren kehanet durumu.

Ben de oyle saniyordum ama emin ol aserme psikolojik degil :D ama tabi konu sahibininki aserme degil vesvese

Gercekten mi her aksamlari yemek gibi yiyorum aliskanlik yapti artik birakamiyorum of
Bu yemek gibi yenen sey pecete mi.Saka mi yapiyorsun ya seluloz iceriyor miden onu ogutmezse ne olacak ya da kanina bi zarari olursa Allah korusun olebilirsin

Ben de oyle saniyordum ama emin ol aserme psikolojik degil :KK70: ama tabi konu sahibininki aserme degil vesvese

şöyle ki
bazen canım inanılmaz bişey çekiyor. o an çok alakasız. ne bileyim kışın erik canı çeken kimse yok mu? var. hatta böyle tadı dilimizin ucuna kadar gelir. ee hamile de değiliz. aş mı eriyoruz o zaman?

şöyle ki
bazen canım inanılmaz bişey çekiyor. o an çok alakasız. ne bileyim kışın erik canı çeken kimse yok mu? var. hatta böyle tadı dilimizin ucuna kadar gelir. ee hamile de değiliz. aş mı eriyoruz o zaman?
Ben de tam boyle dusunuyordum ama hamile kalinca anladim asermek daha siddetli daha farkli bambaska bir sey :)

Ben de hamileliğimde beyaz banyo sabunu kokluyordum sürekli Doktorum sigara külü yemek isteyen bile var demişti , bi tek anormal ben değilmişim diye rahatlamıştım.yastığımın altında duruyordu sabun eşim yiyeceksin diye korkuyorum diyordu,doğurdum geçti

psikolojik ya.

Hamilelikte aşerme psikolijik değil bilimsel bişey.
Bebek gelişirken annenin deposunu sömürüyo o eksiklikte de canın o şeyleri içeren şeyleri istiyo .

Hamile kalmadan önce artık vitaminlere vs başlanıyo sonrada lazım olursa takviye .

Testiden su içmek , kömür yemek , toprak yemek buz yemek bunlar demir mineral gibi şeylerin eksikliğinden .

demir eksikliği başlamış gibi görünüyor. kanınıza baktırıp takviye alabilirsiniz.

Back
X