Hamilelikte pembe lekelenme

Evet gebeligimi ogrendigimden beri lekeli kanamali bi gebelik geciriyorum nerden geldigi bilinmiyor bu da tipin caresiz kaldigi durumlardan biriymis, tam buna alistim derken simdi de suyum azalmis bebegim idrarini yapamiyormus sanirim bobreklerinde sorun var diye suphelendiler duzelmez dediler ama Allah büyük ona gore imkansiz diye bir sey yok sonucta..

Evet gebeligimi ogrendigimden beri lekeli kanamali bi gebelik geciriyorum nerden geldigi bilinmiyor bu da tipin caresiz kaldigi durumlardan biriymis, tam buna alistim derken simdi de suyum azalmis bebegim idrarini yapamiyormus sanirim bobreklerinde sorun var diye suphelendiler duzelmez dediler ama Allah büyük ona gore imkansiz diye bir sey yok sonucta..
tabi canım Allah büyüktür sen canını sıkma Allahım inşallah sağlıkla kuçağımıza alalım sıkıntı olmadan bende acile giymeyi düşündüm ama zaten yarın kadın doğma giticeyim için gitmedim inşallah bi sıkıntı yoktur

tabi canım Allah büyüktür sen canını sıkma Allahım inşallah sağlıkla kuçağımıza alalım sıkıntı olmadan bende acile giymeyi düşündüm ama zaten yarın kadın doğma giticeyim için gitmedim inşallah bi sıkıntı yoktur
İnşallah canim devami gelmediyse korkma bak yarin gidicekmissin zaten iliskiden sonrs genelde olabiliyomus ama sen yine de sor doktoruna iliski yasagi verebiliyorlar cogu zaman

6hafta 3 günlük hamileyim iki gündür az az pembe akıntı var ama kasık ağrım falan yok normal mi acaba ya bugün biraz kesildi. Zaten sürekli uyuyorum, hiç bir iş yapmıyorum. Umarım sorun yoktur. Biraz üzülmüştüm ondan mı oldu acaba kafamda deli sorular :KK43: bide sanki belirtileri azalıyor gibi (göğüs ağrısı vs) benim gibi olan varmı

6hafta 3 günlük hamileyim iki gündür az az pembe akıntı var ama kasık ağrım falan yok normal mi acaba ya bugün biraz kesildi. Zaten sürekli uyuyorum, hiç bir iş yapmıyorum. Umarım sorun yoktur. Biraz üzülmüştüm ondan mı oldu acaba kafamda deli sorular :KK43: bide sanki belirtileri azalıyor gibi (göğüs ağrısı vs) benim gibi olan varmı
Benim de öyleydi ağrım yoktu ama pembe akıntım geldiği gibi gittim doktora.Kesede kanama varmış iğne oldum on gün kadar progestan kullandım sürekli yattım geçti çok şükür bir daha da olmadı.Tabi sizin bunlar olmayabilir korkutmak için yazmadım.Ama doktora gidip temkinli olmakta fayda var.

Benimde sanirim 4 bucuk haftalik bir kesem var bugun gittim kanama alani gornedi sadece kese gördük ama kanamadan bahsetmedi 8. Gebeligim bu digerleri hep kurtaj ve kimyal gebelikti insallah bu sorunsuz olur rabbim hepimize yardim etsin

Amin Allahım korusun inşallah kötü bir durum yoktur. Bu gün kahverengi şeklinde bi kaç damla küçücük Bi parça da geldi ama çok çkk küçük, ayakta çok kaldığımda pembe akıntı oluyor bel ağrım var ama kasık ağrım yok. Benimde iki düşüğüm var kendiliğinden düştüler ikincisinde böyle pembe akıntı oldu ama onda hemen parçalar geldi kırmızıya döndü kanama bunda iki gündür pembe. Neyse inş doktora gidince kalp atışını duyarımda rahat ederim

Canım ben de 9 haftanın ıcındeyım daha bu sabah pembe lekeler geldı daha onceındede ılk haftalqr kahverengı ve pembe leke geldı cok korkmustum bende gıttım doktora aynı senınkı gıbı dedı normalmıs yanı ılk 3 aya kadar

Bende yedi haftalık hamileyim bende de kahverengi leke ve pembe lekeler geldi doktora gittim gayet iyi bı sorun yok demişti 200mg progestan yazdı düzenli kullanıyorum merak etme önemli birşey yoktur kırmızı koyu renkli ve kokulu akıntılar olmadığı müddetçe diğerleri önemli sayılmaz ilacın etkisini kullandıkça fark edersin düzenli kullanmanı tavsiye ederim

Progestani bende kullanıyorum ve yaklaşık 2 ay oldu çok faydası var devamlı kullan baş donmesi mide bulantısı yapabilir korkma

Back
X