Hamilelikte plates

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
Kızlar 2. Gebeliğim ilkinde spor yüzme plates falan yapmadım ama bu hamileliğimde plates yapmak istiyorum bu konudaki düşünceleriniz nedir yapan varmı kaçıncı haftadan sonra başlayabilirim ben 3 ayı atlattktan sonra gidiyim diyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz

Kızlar 2. Gebeliğim ilkinde spor yüzme plates falan yapmadım ama bu hamileliğimde plates yapmak istiyorum bu konudaki düşünceleriniz nedir yapan varmı kaçıncı haftadan sonra başlayabilirim ben 3 ayı atlattktan sonra gidiyim diyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz

canım ben de yoga yapıyorum ilk 3 aydan sonra başlayabiliyorsun ilk 3 ay yasak sadece. ben doktoruma da sormuştum senin sıkıntılı riskli bi hamilelik değil yüzme pilates yoga yürüyüş yapabilirsin demişti. sen de bi sor 12. haftadan sonra ona göre başla derim ben

canım ben de yoga yapıyorum ilk 3 aydan sonra başlayabiliyorsun ilk 3 ay yasak sadece. ben doktoruma da sormuştum senin sıkıntılı riskli bi hamilelik değil yüzme pilates yoga yürüyüş yapabilirsin demişti. sen de bi sor 12. haftadan sonra ona göre başla derim ben
Çok şükür şimdilik bi sorun yok hamileliğimde dr sormak lazım evet. Yoga nın ne gibi etkisi var gebelikte özellikle yani platesi ben hamileliğimde kilo kontrolü ve sonrasında göbeğim kalmasın diye yapıcam 50 kiloyum ama çok kilo alıp kalmasından korkuyorum

aslında hamile yogasını daha çok tavsiye ederim çünkü hamilelikte kaslarını gevşetmen gerekiyo daha çok, rahat doğum için nefes tekniklerine kadar herşey gösteriliyo, üst bacaklarını çalıştırıyosun mesela onlar çok önemli. kilo kontrolünü hamilelikte sporla değil sadece beslenmeyle yapabilirsin çnkü zaten hamile olduğun için her hareketi vermiyorlar, mesela karın hiçbi şekilde çalışmıyosun. en güzeli hamileliği rahat ve fazla kilo almadan geçirip doğum sonrası fit kalmaya uğraşmak gibi

Imkanin varsa en iyi spor yuzme. Bugune kadar yapmadiysan simdi niye pilates yapicaksin ki:) hic bir faydasi yok. Yoga icin bisey diyemicem bilgim yok.

Back
X