Hamilelikte portakal yemek

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
Kızlar biyerde okudum 3aydan sonra annelerin portakal yememeleri gerekiyormuş içindeki yoğun şekerden dolayı bebek çok kilolu doguyormus ..canım sıkıldı şuan ..çünkü deliler gibi portakal aseriyorum günde 3 tane falan yiyorum sabahları portakal suyu bile sıkıp iciyorum...fazla yemek yiyemiyorum zaten portakalla mutluydum...varmı benim gibi olup normal kiloda bebek doguran

İlk defa duydum. Şeker yüklemesi yaptırıp da şeker cikmadiysa bence sorun olmaz. Doktora sordun mu?

Kızlar biyerde okudum 3aydan sonra annelerin portakal yememeleri gerekiyormuş içindeki yoğun şekerden dolayı bebek çok kilolu doguyormus ..canım sıkıldı şuan ..çünkü deliler gibi portakal aseriyorum günde 3 tane falan yiyorum sabahları portakal suyu bile sıkıp iciyorum...fazla yemek yiyemiyorum zaten portakalla mutluydum...varmı benim gibi olup normal kiloda bebek doguran

Kızıma hamileyken süt ve portakal dışında bişey neredeyse yemiyordum. 1.5 kilo portakalı oturup tek başıma yediğimi hatırlarım. Kim söylediyse saçmalamış biraz🤔 kızım 3.550 kg 58 cm doğdu

Portakalda şeker var evet ama her meyvede var . Porsiyonunuzu azaltırsanız yenir niye yenmesin günde 3 değil de 1 tane yiyin. 3 tane yediniz illa şeker çıkacak bebek kilolu doğacak diye bi şey yok . Siz tedbirinizi alın

Back
X