- Konu Sahibi meltemsahin
-
inanın ben kızımı dogurdugum gun sevinçten gözüme uyku gitmemişti.Hemen kucagima alıp optum sevdim.Dogum evinde anneler uyurken gece ben hep bebişime bakıp gelirdim.(başka odadaydı bebekler)Hele onu emzirirken sanki 5 tane dogurmuşum gibi kucagima oyle bir alip tutardim ki.Neyse sozum o ki eşinizle yaşıyorsunuz her halde evde eşinizin ailesi yok.O zaman çok rahat bakicaksiniz çünkü bebege bakinca o bur işler kalir da bebegin uyumasini beklersiniz.Yalniz olunca kimse size gelin yetişdiremiyor diyen olmuycak.Onun için içinizi rahat tutun.Gurbetteyseniz ikizleriniz olucaksa inşallah ev temizligi yapan bir kadin bulursunuz ve de yalniz meleklerinizle ilgilenirsiniz.Bundan guzeli varmi?Rahat olun bir az ya.
kızlar bu uyguları yaşamayan anlamaz. herkes güçlü ol diyor. bunun böyle olması gerektiğini ben de biliyorum ama çok zor.ben de anksiyate bozukluğu vardı. ilaç kulllanıyorum hamile oluğumu öğrenince kestim.bazen zor günler geçiriyorum..çocukmusun sen diyorlar ağlayınca.ama ne alakası var emek ki iyi değilim ki ağlıyorum...zor kızlar. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?