Hamilelikte pt ınr testi yüksek olanlar yardımmmm...

Didem5834

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
105
103
103
36
Merhabalar bayanlar.. kafamı kurcalayan bişey var ben ilk gebeliğimde 8. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve küretaj oldum ne yazıkki 😔 buna bi pıhtılaşmanın sebep olabileceği söylendi. Şuan 7 haftalık gebeyim ve elimden geldiğince kontrollerimi sıklaştırdım bugün ki yaptırdığım testte pt ptt ınr testlerinde pt Yüksek çıktı bildiğim kadarıyla bu bir pıhtılaşma testi daha önce bu testi Yüksek çıkan varmı neler yaptınız bilgilendirirseniz sevinirim

Pihtilasma testleri boyle normal kan vererek yapilmiyor. Ayri bir paneli var. Genetik faktor trombofili paneli baktirmaniz lazim onun icin

Pihtilasma testleri boyle normal kan vererek yapilmiyor. Ayri bir paneli var. Genetik faktor trombofili paneli baktirmaniz lazim onun icin
[/Ewet onu biliyorum Genetik testi yaptırdım 2 ay oldu sonucunu alamadık henüZ merak ettiğim şu bu testte kanama zamanını ve pıhtılaşma süresini gösteren bi test bunun yüksek olması beni pıhtılaşma konusunda endişe ettirmelimi yoksa gebeliğe bağlı bir değişiklik mi ? Bir kere kaybedince insan pinpirikli bir cadıya dönüşüyor maalesef 😌

Back
X