• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte regl sancısı olur mu?

bohembircadi

Draco Dormiens Nunquam Titillandus
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
70
63
3
Merhaba kız kardeşim sizlere sormamı rica etti. Bugün reglinin 2. günü olmalıymış ama regl olmamış gebelik testi pozitif çıkmış. Fakat regl olacakmış gibi sancisi da varmış. Gebelikte bu şekilde regl olacak gibi sancı olur mu?

normal. çok siddetli değilse ilk bir kaç ayda yasanması normal. rahim kasıldığı için regl sancısı olur. ama eğer çok siddetliyse ve kanama görürse doktora gitsin

Merhaba kız kardeşim sizlere sormamı rica etti. Bugün reglinin 2. günü olmalıymış ama regl olmamış gebelik testi pozitif çıkmış. Fakat regl olacakmış gibi sancisi da varmış. Gebelikte bu şekilde regl olacak gibi sancı olur mu?
Evet olur benim 2 ay boyunca oldu diyebilirim hatta şu an da bazen oluyor sadece çok şiddetliyse doktora gitsin

Evet canım benim iki gebeliğimde de olmuştu hep adet oldum sanıp wc ye gidiyordum

şuan 3 aylık hamileyim daha yeni yeni geçti o ağrı
ama yerini aniden gelip geçen bıçak saplama hissine bıraktı ama tüm bunlar gayet doğal 🫶 sonuçta rahim genişliyor ve kasıklar geriliyor, içeride bir can büyüyor 🙃

Back
X