hamilelikte ruh hali

yalnız değilsin bende öyleyim

daha ilgi bekliyorum ağlıyorum sürekli dışarda bi kedi görsem bile onun hareketleri beni duygulandırıyo.ve çok tahammülsüz ve sinirliyim biraz da dengesizim kimse gelip gitmiyo diye ağlıyorum gelincede bunalıyorum gittikten sonra bu son kimse gelmesin diyorum :)
Nazı çeken olmayınca nazlanamıyorum ama nazlanmak istiyorum falan çok değişik ve güzel bi psikoloji ben seviyorum bu halimi.biraz yıpratıcı ama geçer diye düşünüyorum

Ben tum hamileligim boyunca cok mutluydum..garip bi mutluluktu hersey guzel gorunurdu gozume.hic sinirlenmezdim hamileyken.oysx cok zor gecti hamileligim.35 haftaya kadar yogun calistim 16. Haftaya kadar surekli kustum.en son gunlerde nefes alamiyordum kilom yuzunden.ama coook guzel gunlerdi yine de :)

20 haftaya kadar sürekli sinirleniyordum eşimi paralıyordum en ufak bişeyde iki kişi yanyana gelse kafamda ne
senaryolar çiziyordum beni konuşuyolar diye ondan sonrada her seye ağlıyordum
şimdide içimde sürekli bi sıkıntı var hep uyumak istiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum sanki dünya yıkılmış
ben altında kalmışım gibi halbuki ilk gebeliğimde böyle değildim bu aylarda enerji patlaması yaşıyordum
şuan çok yorgunum çokkkk sabahtan beri yattım halbukii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…