- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
Herkese merhaba.. 34+3 te artık iyice tükenmiş hisseden bir anne adayıyım. Hamileliğimin ikinci ayından itibaren hayat benim icin bambaşka bir boyuta geçti. Öncelikle 5. Ayın sonuna kadar geçmek bilmeyen bulantilarla ugrastim. Bu süreçte adeta zombi gibi yaşadım, günün yarısını yatmakla geçiriyordum ama asla huzurlu bir uyku olmuyordu, dahası uyuyamiyordum bile. Sonrasında bulantılarım azaldı ama ağzımda sürekli tarif edemediğim bir tat. Hiçbir yemeğin tadı yok gibi adeta.. zaten iştahım da pek yok. Bazen yemek yemek işkence gibi..
Bulantilar bitti ama benden geriye çok keyifsiz tatsız hicbir seyden keyif alamayan biri kaldi. Normalde çok neşeli ve kendine yeten bir insandim. Ama hamilelik hormonları mi bilmiyorum beni mutsuz keyifsiz birine donusturdu. Hiçbir şey yapasim gelmiyor, en sevdiğim filmlerden bile keyif alamıyorum, izlemiyorum bile.. hicbisey beni heyecanlandirmiyor..Bu hamilelik depresyonu mu bilmiyorum? Aranızda böyle hissedenler var mı diye paylaşmak istedim.. Belki yalnız olmadığımı bilmek iyi gelir.
Bulantilar bitti ama benden geriye çok keyifsiz tatsız hicbir seyden keyif alamayan biri kaldi. Normalde çok neşeli ve kendine yeten bir insandim. Ama hamilelik hormonları mi bilmiyorum beni mutsuz keyifsiz birine donusturdu. Hiçbir şey yapasim gelmiyor, en sevdiğim filmlerden bile keyif alamıyorum, izlemiyorum bile.. hicbisey beni heyecanlandirmiyor..Bu hamilelik depresyonu mu bilmiyorum? Aranızda böyle hissedenler var mı diye paylaşmak istedim.. Belki yalnız olmadığımı bilmek iyi gelir.